Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο γιος της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του εκδότη, Άρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ προς το παρόν ο λόγος της εισαγωγής του δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να μην διατρέχει κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο. Μάλιστα, ο ίδιος ανήρτησε και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου απεικονίζεται ο ίδιος, φορώντας μάσκα οξυγόνου, καθώς και φίλοι του, που προφανώς βρέθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τον επισκεφθούν.
Ο Άρης δείχνει σχετικά ευδιάθετος, ενώ και οι φίλοι του είναι χαμογελαστοί, μαρτυρώντας ότι πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη