• LIFE&STYLE

    Στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ

    • NewsRoom

    Τζορτζ Κλούνεϊ


    Για την σοβαρή  περιπέτεια υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο, λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία μίλησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

    Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχασε συνολικά 11 κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «The Midnight Sky», στην οποία υποδύεται έναν επιζών μετά από μια παγκόσμια καταστροφή που «χτύπησε» την ανθρωπότητα.

    Μόλις τέσσερις μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη στην ταινία, κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Πρόκειται για μια ασθένεια απειλητική για τη ζωή, ωστόσο, ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο μετά από λίγες μέρες.

    «Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.

    «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια», δήλωσε ο ηθοποιός στην The Daily Mirror.

    Η απώλεια βάρους δεν ήταν η μόνη φυσική αλλαγή που υπέστη ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου.

    «Αναγκάστηκα να αφήσω μια απαίσια, μεγάλη γενειάδα και ο γιος μου την λάτρεψε γιατί έκρυβε πράγματα σε αυτήν, τα οποία δεν γνώριζα μέχρι την ώρα που πήγαινα στην δουλειά και έλεγα: ‘Ω, υπάρχει ένα ξυλάκι από γλειφιτζούρι κολλημένο μέσα στα γένια μου» αποκάλυψε ο Τζορτζ. «Αλλά η σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενες όταν ξυρίστηκα επειδή ήταν πολύ δύσκολο να βρουν ένα πρόσωπο κάτω από όλο αυτό το χάος».

    Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο «The Midnight Sky»

    Η ταινία ακολουθεί έναν μοναχικό επιστήμονα, τον χτυπημένο από καρκίνο αστροναύτη Ογκοστίν Λοφτχάουζ, στην Αρκτική στον απόηχο μιας παγκόσμιας καταστροφής καθώς παλεύει να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών θέλοντας να τους προειδοποιήσει να μην επιστρέψουν στην Γη.

    Το «Midnight Sky» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer του «The Midnight Sky»:

    Διαβάστε επίσης:

    SpaceX: Εξερράγη κατά την προσγείωσή του το διαστημόπλοιο του Ελον Μασκ (video)

    Έξαλλος ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την δολοφονία Φλόιντ: Ο ρατσισμός είναι η πανδημία των ΗΠΑ – Πυρά κατά Τραμπ

    Όλα τα μυστικά του «Queen’s Gambit» – Εδώ οι απαντήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ