• LIFE&STYLE

    Στο GNTM ο Ευάγγελος Μπούσης – Ο γάμος με τον Peter Dundas και η βάφτιση των παιδιών τους στην Ελλάδα

    • NewsRoom
    Ευάγγελος Μπούσης, Βίκυ Καγιά και Peter Dundas

    Ευάγγελος Μπούσης, Βίκυ Καγιά και Peter Dundas


    Δύο ξεχωριστοί guest judges, ο καταξιωμένος σχεδιαστής Peter Dundas με τον συνεργάτη και σύζυγό του, Ευάγγελο Μπούση, βρέθηκαν στο GNTM της Τρίτης.

    Τα εντυπωσιακά μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες του Peter Dundas, ο οποίος ντύνει την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz. Ο Ευάγγελος Μπούσης με τη Βίκυ Καγιά, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις και τους υπόλοιπους κριτές, έκριναν τις λήψεις των επίδοξων GNTM.

    Ποιος είναι ο Ευάγγελος Μπούσης

    Ο Ευάγγελος προέρχεται από την οικογένεια Μπούση, που ίδρυσε την αλυσίδα παντοπωλείων Cermak Fresh Market στις ΗΠΑ, με καταστήματα σε Ιλινόις, Ουισκόνσιν και Μιλγουόκι.

    Η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα γνωστή στις ΗΠΑ για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της, ενώ έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Μιλγουόκι Μπακς.

    Ο Peter Dundas και ο Ευάγγελος Μπούσης, γνωστοί ως Dundas World, έχουν ντύσει μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ. Η Beyonce έχει ανέβει στη σκηνή των Grammys το 2017 φορώντας δημιουργία Dundas World. Άλλοι πασίγνωστοι καλλιτέχνες που αγαπούν το brand είναι οι Σιάρα, Κέιτι Πέρι, Κένταλ Τζένερ, Γκαμπριέλ Γιούνιον, Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

    Ευάγγελος Μπούσης
    Ευάγγελος Μπούσης

    Ακόμη, ο Ευάγγελος Μπούσης έχει ασχοληθεί με το modelling, αλλά και την υποκριτική, καθώς έχει εμφανιστεί σε επεισόδιο της διάσημης σειράς «Sex and the City», δίπλα στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την Κιμ Κατράλ.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Evangelo Bousis (@evbousis)

    Στα αμέτρητα πάρτυ του Χόλιγουντ, που έχει παραστεί, έχει διασκεδάσει δίπλα στο πασίγνωστο τοπ μόντελ, Μπέλα Χαντίντ, αλλά και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την πριγκίπισσα του Κατάρ, Αΐσα Αλ Θάνι.

    Ο Ευάγγελος και ο Peter γνωρίστηκαν σε πάρτι στη Μύκονο, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους Αλέξιο και Ελένη μέσω παρένθετης μητέρας.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Evangelo Bousis (@evbousis)

    Η βάφτιση των παιδιών τους έγινε, μάλιστα, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, με νονές τη «χρυσή» κληρονόμο, Ευγενία Νιάρχου και το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνι. Το «παρών» είχε δώσει και η Βίκυ Καγιά.

    Ευάγγελος Μπούσης-Ευγενία Νιάρχου
    Δίπλα στον Ευάγγελο Μπούση, η Ευγενία Νιάρχου

    Στο πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Evangelo Bousis (@evbousis)

    Η βάφτιση των παιδιών του ομοφυλόφιλου ζευγαριού πυροδότησε ποικίλα σχόλια στον Τύπο, αλλά και τα social media.

    Ωστόσο, κύκλοι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής απαντώντας σε ερώτηση του ιστοτόπου «Αναμνήσεων» διεμήνυσαν ότι «τα χαρτιά για τη βάπτιση των παιδιών της οικογένειας Μπούση είχαν υποβληθεί κανονικά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στη βάφτιση ήταν νονός Χριστιανός Ορθόδοξος και το μυστήριο τελέσθηκε κανονικά και χωρίς καμία παρέκκλιση από οποιαδήποτε άλλη βάπτιση».

    Διαβάστε επίσης:

    Ευάγγελος Μπούσης-Peter Dundas: Υπέρλαμπρη βάφτιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με νονά τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου



    ΣΧΟΛΙΑ