• LIFE&STYLE

    Στο GNTM κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ (video)

    • NewsRoom

    Η Όλγα Καλογήρου μπροστά στους κριτές του GNTM


    Πέρασε με τέσσερα «ναι» στο Bootcamp του GNTM

    Μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να ξεχωρίσει στις οντισιόν του GNTM, το βράδυ της Τρίτης, είναι η Όλγα Καλογήρου.

    Όλα τα υποψήφια μοντέλα πριν βρεθούν μπροστά στους κριτές περνούν πρώτα από την art director και αγαπημένη του κοινού, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

    Αυτή τη φορά η Ζενεβιέβ στάθηκε στο γεγονός ότι η Όλγα είχε καεί από τον ήλιο, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να επισημάνει ότι είναι πολύ όμορφη.

    Η μόλις 20 ετών ξανθιά κοπέλα, στη συνέχεια, αποκάλυψε στους κριτές ότι είναι κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Παναγιώτη Καλόγηρου, που έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

    «Δεν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία αν πάω σε κάποιο πρακτορείο να πάω σε όλα αυτά», είπε η Όλγα που εξήγησε πως το ύψος της το έχει πάρει από τον μπαμπά της, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ.

    Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την κορμοστασιά και το ύψος της, όμως ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε με το πρόσωπο, το οποίο δεν ήταν εκείνο που θα ήθελε.

    «Είπα ότι αν το δοκιμάσω τώρα, δεν θα το δοκιμάσω ποτέ», ανέφερε στους κριτές η Όλγα, που εξομολογήθηκε πως αρχικά ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

    Στό τέλος η Όλγα πέρασε στην επόμενη φάση του Bootcamp με δύο «ναι» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκυ Καγιά και με το τρίτο από τον Δημήτρη Σκουλό.

    Όσο για τον Άγγελο Μπράτη, παρά τις διαφωνίες του σηκώθηκε και έδωσε το τάμπλετ του στην πανύψηλη διαγωνιζόμενη ώστε να επιλέξει και για εκείνον το μεγάλο «ναι».

    Δείτε την οντισιόν της Όλγας:

    Παναγιώτης Καλόγηρος



    ΣΧΟΛΙΑ