• LIFE&STYLE

    Στο casting των Αγγέλων της Victoria’s Secret (Video)

    • NewsRoom


    Τα 10 από τα 11 υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, έχουν περπατήσει στην πασαρέλα της δημοφιλούς εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret.

    Η επιλογή τους, όμως, δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση, η παρουσία τους στο casting της Victoria’s Secret μπορεί να διαρκεί μόνο λίγες ώρες, ωστόσο απαιτούνται μήνες προετοιμασίας για όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό.

    Τα μοντέλα, που επιθυμούν να μπουν στην ομάδα των “Αγγέλων” του γνωστού οίκου εσωρούχων, προπονούνται σκληρά, προκειμένου να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όταν φτάσει η ώρα. Βέβαια, η μεγάλη δυσκολία ξεκινά από τη στιγμή, που θα εισέλθουν στην αίθουσα και θα παρουσιαστούν μπροστά στους υπεύθυνους του casting.

    Η Victoria Secret μας δίνει μια ιδέα αυτής της εξαντλητικής διαδικασίας με ένα βίντεο στο YouTube. Το βίντεο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης σειράς που καταγράφει τι συμβαίνει στα παρασκήνια, με τα μοντέλα να επιδεικνύουν τα προσόντα τους μπροστά στην επιτροπή, η οποία καλείται να αποφασίσει για το ποια θα περπατήσει στην πασαρέλα.



    ΣΧΟΛΙΑ