• LIFE&STYLE

    Στην Κίνα η Μαρέβα Μητσοτάκη: Επισκέφθηκε το Μουσείο της Σαγκάης

    • NewsRoom

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Σανγκάης


    Στην Κίνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη, όπου συνοδεύει τον σύζυγό της στο επίσημο ταξίδι του, κατά το οποίο πραγματοποιεί επαφές με σημαντικούς επενδυτικούς παράγοντες στη χώρα.

    Όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, στόχος αυτού του επίσημου ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κίνα, στο οποίο τον συνοδεύουν, εκτός από την συζύγό του και μια μεγάλη ομάδα από Έλληνες επιχειρηματίες, είναι να ενισχύσει τις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά και να πραγματοποιήσει συναντήσεις και συζητήσεις για πιθανές μελλοντικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη, παρ’ ότι συνοδεύει τον σύζυγό της σε αυτό το ταξίδι, ακολουθεί, ωστόσο, διαφορετικό πρόγραμμα από τον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα κατά τις ώρες που εκείνος πραγματοποιεί τις επίσημες συναντήσεις του με Κινέζους επενδυτές.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Σανγκάης

    Στο πλαίσιο του δικού της προγράμματος στην Σανγκάη, η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Σαγκάη. Την επίσκεψή της στο Μουσείο έκανε γνωστή η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από την παρουσία της εκεί, συνοδεύοντάς την με μια λεζάντα, με την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους που ανέλαβαν να την ξεναγήσουν στους χώρους του Μουσείου.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Σανγκάης

    «Ευχαριστώ πάρα πολύ την εξαιρετική ομάδα για την ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Σαγκάης», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη στη λεζάντα.



    ΣΧΟΛΙΑ