Μετά την αποχώρηση των «Ράδιο Αρβύλα» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και την επιτυχία που έχει σημειώσει η εκπομπή στο κανάλι τους στο Youtube, φαίνεται ότι και η ΕΡΤ πλέον διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η ΕΡΤ βολιδοσκοπεί και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να πάνε στη δημόσια τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=79fXxwv_SZo&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ–Ιράν: Νέα αμερικανικά πλήγματα στη μάχη για τα Στενά του Ορμούζ
- Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Απέκτησαν γιο μέσω παρένθετης μητέρας
- ΗΠΑ κατά COSCO: Καταγγελίες για συλλογή στρατιωτικών πληροφοριών από εμπορικά πλοία
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.