Μετά την αποχώρηση των «Ράδιο Αρβύλα» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και την επιτυχία που έχει σημειώσει η εκπομπή στο κανάλι τους στο Youtube, φαίνεται ότι και η ΕΡΤ πλέον διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η ΕΡΤ βολιδοσκοπεί και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να πάνε στη δημόσια τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=79fXxwv_SZo&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης: Νέα εθνική στρατηγική για τη ναυτιλία – Παρατηρητήριο τιμών στην ακτοπλοΐα με τη συμμετοχή των πολιτών
- Θ. Πλεύρης: «Δεν θα επιτρέψουμε να παγιωθεί μια νέα μεταναστευτική διαδρομή Λιβύης – Κρήτης»
- Αναπτυξιακός Νόμος: Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον με 270 νέα σχέδια και επενδύσεις 3,1 δισ. ευρώ
- ESM: Η Ελλάδα πέρασε το «stress test» του χρέους – Μείωση ακόμη και στο δυσμενές σενάριο την επόμενη 10ετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.