Μετά την αποχώρηση των «Ράδιο Αρβύλα» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και την επιτυχία που έχει σημειώσει η εκπομπή στο κανάλι τους στο Youtube, φαίνεται ότι και η ΕΡΤ πλέον διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η ΕΡΤ βολιδοσκοπεί και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να πάνε στη δημόσια τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=79fXxwv_SZo&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pizza Fan: Το «κόλπο» 25 εκατ. ευρώ με τις «κερασμένες» πίτσες – Πώς εξαφάνιζαν πληρωμένες παραγγελίες από τις αποδείξεις
- Capital Clean Energy Carriers (Ευάγγελος Μαρινάκης): Διαθέτει 21 και ναυπηγεί 12 πλοία – Θα δώσει μέρισμα στις 12 Νοεμβρίου
- Σκάνδαλο μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής – Τα 820.000 ευρώ και οι μαρτυρίες-φωτιά
- Παράγκα Λιόλιου: Ποιοι είναι οι έξι συλληφθέντες για το σκάνδαλο που συνταράσσει το ελληνικό μπάσκετ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.