Μετά την αποχώρηση των «Ράδιο Αρβύλα» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και την επιτυχία που έχει σημειώσει η εκπομπή στο κανάλι τους στο Youtube, φαίνεται ότι και η ΕΡΤ πλέον διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η ΕΡΤ βολιδοσκοπεί και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να πάνε στη δημόσια τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=79fXxwv_SZo&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eli Lilly: Αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις της για πωλήσεις – Πάνω από τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις Γ’ τριμήνου
- CrediaBank: Αύξησε τη short θέση στο 0,7016% η Qube
- Total Energies: Κέρδη-ρεκόρ 9,1 δισ. δολαρίων το γ΄ τρίμηνο από το ράλι στην ενέργεια
- Στουρνάρας στο mononews για Λαγκάρντ: Πέτυχε κάτι πολύ δύσκολο, να συγκλίνουν οι απόψεις μας στην ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.