• LIFE&STYLE

    Στην Ελλάδα ο Τομ Χανκς: Ταξίδεψε στην Πάρο με ιδιωτικό τζετ συνοδεία της συζύγου του

    Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και η βίλα τους στην Αντίπαρο


    Ο αγαπημένος χολιγουντιανός ηθοποιός κατέφθασε, όπως κάθε καλοκαίρι, στο λατρεμένο του νησί, προκειμένου να περάσει εδώ τις καλοκαιρινές του διακοπές.

    Δύο ημέρες αφότου έκλεισε τα 64α γενέθλιά του, ο Τομ Χανκς έφτασε στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, προκειμένου να περάσουν εδώ, όπως και κάθε χρόνο, τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

    Ο δυο φορές τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε το περασμένο Σάββατο στην Πάρο με ιδιωτικό τζετ. Το ζευγάρι, μάλιστα, απαθανατίστηκε να κατεβαίνει από το τζετ φορώντας προστατευτικές μάσκες, αλλά και άνετα ρούχα.

    O Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έφτασαν στην Ελλάδα

    Υπενθυμίζεται ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός διατηρεί τα τελευταία χρόνια εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός έλαβε από το κράτος τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το greekreporter.com, αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιούν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του στην Ελλάδα ως πολιτογραφημένοι Έλληνες.

    Η εντυπωσιακή πέτρινη βίλα τους στην Αντίπαρο, μεγέθους 450 τ.μ. βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 24 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

    Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μοναδικό μέρος που ο Χανκς και η Γουίλσον αφήνονται στην ησυχία τους για να ηρεμήσουν, να δουν φίλους, να κάνουν πάρτι και να είναι μακριά από τα φώτα και τις απαιτήσεις του Χόλιγουντ.

    Η πολυτελής βίλα του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο

    Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς απασχόλησε αρκετά φέτος τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήταν από τους πρώτους διάσημους που έκανε γνωστό ότι κόλλησε τον κορονοϊό, ενώ λίγο καιρό πριν, ξέσπασε για όσους δεν φορούν μάσκα και δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Δεν το καταλαβαίνω, είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε».

    Ο ηθοποιός και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Αυστραλία τον Μάρτιο. Πλέον, είναι απολύτως καλά στην υγεία τους και σκοπεύουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί που έχει γίνει δεύτερο σπίτι τους.

    Η αγάπη του Τομ Χανκς για την Ελλάδα είναι γνωστή



    ΣΧΟΛΙΑ