• LIFE&STYLE

    Στη Σύμη ο σπουδαίος τραγουδοποιός Έρικ Κλάπτον

    ερικ κλαπτον

    Ο Έρικ Κλάπτον στη Σύμη.


    Διακοπές αλά ελληνικά αποφάσισε να κάνει ο Βρετανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης, Έρικ Κλάπτον, επιλέγοντας έναν από τους πιο γραφικούς προορισμούς της χώρας μας, την όμορφη Σύμη. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο νησί από το πρωί της Πέμπτης, όπου απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία.

    Μετά την είδηση ότι ο frontman τον U2, Μπόνο, βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές στην Ύδρα, έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας Βρετανός καλλιτέχνης παγκοσμίου φήμης επέλεξε τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θρύλος της μουσικής έφτασε στη Σύμη, στην οποία βρέθηκε και η μητέρα της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας, με μεγάλη παρέα, με ένα εντυπωσιακό σκάφος μήκους 70 μέτρων. Οι κάτοικοι εντυπωσιάστηκαν όταν τον είδαν να κάνει βόλτες στην παραλία του νησιού, ενώ κάποιοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο κιθαρίστας δεν αρνήθηκε, αν και όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της Σύμης είναι πολύ διακριτικός και μετρημένος στη συμπεριφορά του.

    Αφού γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, ο τραγουδοποιός επέστρεψε στο σκάφος του, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τις παραλίες της Σύμης.



    ΣΧΟΛΙΑ