ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μύκονο, το νησί των Ανέμων απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Τον γνωστό ποινικολόγο και την κόρη του και ηθοποιό απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV στην ήσυχη παραλία του Αγραρίου, όπου χαλάρωσαν στον ήλιο και κολύμπησαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου.
Τους τελευταίους μήνες, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά ακολούθησε την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μύκονο, για μερικές ημέρες χαλάρωσης.
Προηγουμένως, η κάμερα είχε εντοπίσει τελευταία φορά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στη Μύκονο, την Πρωτομαγιά του 2018, όταν το είχε επισκεφθεί με την τότε σύντροφό του, Νατάσα Καλογρίδη.
Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΦΕΤ: «Μαχαίρι» στα off-label και clawback από τις φαρμακευτικές – Σχέδιο Γεωργιάδη για εξοικονόμηση εκατ. ευρώ
- Στις 19/2 ανοίγει η πλατφόρμα ρύθμισης για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Οι επιλογές και οι ενστάσεις
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ «Αγορά Ναταλί» στη Θεσσαλονίκη
- Στο Αεροδικείο σήμερα ο σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Στο μικροσκόπιο συνεργοί και διαρροές απόρρητων στοιχείων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.