ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ακόμα μία χρονιά ο καταξιωμένος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, βρέθηκε στη Μύκονο, πριν καν καλοκαιριάσει.
Έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα, ο Γκοτιέ ταξίδεψε στο Νησί των Ανέμων, όπου απαθανατίστηκε από το Mykonos Live TV, να απολαμβάνει την βραδινή του βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.
Όπως έγινε γνωστό, ο κορυφαίος designer θα σχεδιάσει το outfit που θα φορέσει η Μαντόνα στον φετινό τελικό του διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στις 18 Μαΐου.
Αναμένονται κι άλλες διάσημες αφίξεις στην Μύκονο, όπως γίνεται, άλλωστε, και κάθε καλοκαίρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cosmote Telekom: Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Εκτοξεύτηκαν τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων επιβραδύνοντας την αναχρηματοδότηση
- Παρουσιάστηκε το σχέδιο για την απαγόρευση πώλησης καπνικών και αλκοόλ σε ανηλίκους – Πώς γίνεται η ταυτοποίηση
- Standard Chartered: Γιατί αποχωρούν ξαφνικά ο CFO και ο επικεφαλής AI – Αιφνιδιάστηκαν οι αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.