• LIFE&STYLE

    Σταυρής Γεωργίου: Τι ανέβασε στο Instagram μετά τον τελικό του MasterChef 4

    Σταυρής και Σταύρος


    Μεγάλο φαβορί σχεδόν από την αρχή του MasterChef 4 υπήρξε ο Σταυρής Γεωργίου, ο οποίος έφτασε στην τελική δυάδα του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν κατάφερε να υπερισχύσει έναντι του Σταύρου Βαρθαλίτη.

    Οι δυο ταλαντούχοι σεφ ανέπτυξαν μια φιλία μέσα στο παιχνίδι, ενώ όλοι μιλούν για το ήθος τους και την αξιοπρέπεια που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του MasterChef.

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κύπριος παίκτης, που κατέλαβε την δεύτερη θέση, έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

    Ανέβασε μια backstage φωτογραφία από τον χθεσινό μεγάλο τελικό και έγραψε:

    «Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κοσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες!

    Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για όλη την στήριξή τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτό μπήκα στο διαγωνισμό!

    ΝΙΚΗΤΕΣ είμαστε όλοι! Να έχετε όλοι πάνω από όλα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει αυτό το καιρό! Stay tuned… Something BIG is coming».

    Όλα δείχνουν πως κάτι μεγάλο ετοιμάζει μαγειρικά, ο Σταυρής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον φιλόδοξο σεφ.

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    Ενα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τελος του! Θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω σε ολο το κοσμο, ειδικα την Κυπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγαπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μηνες! Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου,και τους φιλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για ολη την στήριξη τους και τα καλα τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατι για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια,αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περασει αυτο το καιρο! Stay tuned… Something BIG is coming!!! ❤️🙏🏻🇨🇾 #masterchefgr #stavris #finalist #epiplo #togetherwearestronger #ynwa

    A post shared by Stavris Georgiou (@stavros_geo) on



    ΣΧΟΛΙΑ