• LIFE&STYLE

    Στα πρόθυρα διαζυγίου Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

    • NewsRoom


    «Φούντωσαν» οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ να χωρίζουν, μετά την δήλωση-έκπληξη που έκανε ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη.

    Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, που έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2017 σε δυο δίδυμα παιδιά, τα οποία, ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του Κλούνεϊ, έχει να δει περίπου 200 ημέρες!

    «Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» αναρωτιούνται τα αμερικανικά Μίντια, που έχουν βουήξει. Μάλιστα, πιστεύουν πως το ζευγάρι ίσως βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου.

    Όπως γράφει το radaronline.com τα δίδυμά τους είναι στη μέση μιας πικρής διαμάχης, για την κηδεμονία τους.

    «Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό.

    Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο.

    Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χαλοουίν στο Βέγκας, ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.

    Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ

    Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αμάλ Αλαμουντίν εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας.

    Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.



    ΣΧΟΛΙΑ