• LIFE&STYLE

    Στα «μαχαίρια» Νίνο – Γονίδης: Το τραγούδι που πυροδότησε την κόντρα (video)

    • NewsRoom

    Νίνο, Σταμάτης Γονίδης


    Μία νέα κόντρα φαίνεται πως γεννιέται στη showbiz.

    Ανέβηκαν οι τόνοι στο επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» του περασμένου Σαββάτου, όταν ένα τραγούδι στάθηκε αφορμή να λογοφέρουν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίνο, ανταλλάσσοντας σπόντες μεταξύ τους στον αέρα της εκπομπής.

    Αφορμή γι’ αυτή τη…λογομαχία στάθηκε το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη που επέλεξε να τραγουδήσει ο Νίνο στην εκπομπή, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου στον λαϊκό τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, ο Νίνο, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην καλλιτεχνική πορεία του Σταμάτη Γονίδη επέλεξε να τραγουδήσει το «Μια αγάπη δεν τελειώνει», επιλογή που δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνο το λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος και εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του στην κίνηση αυτή.

    Όταν τελείωσε το τραγούδι, ο Νίνο επέστρεψε στη θέση του και ο Σταμάτης Γονίδης του εξήγησε γιατί δεν ήθελε να πει αυτό το τραγούδι. «Εσύ είσαι… σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης, που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα, γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις, γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής. Άλλη φορά να με ακούς», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

    Το υπονοούμενο που απηύθυνε ο Σταμάτης Γονίδης προς τον Νίνο δεν φαίνεται να τον αιφνιδίασε, αλλά ούτε και να τον πτόησε, καθώς ο ποπ τραγουδιστής έσπευσε να του απαντήσει στον ίδιο τόνο. «Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος», απάντησε δεικτικά ο Νίνο.

    Ο Νίνο φαίνεται να βρίσκεται γενικότερα σε μία φάση έντασης, αφού, μόλις τρεις ημέρες πριν, ακόμη ένα περιστατικό που τον αφορά έγινε γνωστό. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του μουσικού σχήματος που εμφανίζεται, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο Νίνο φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνό του την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει το πρόβλημά του στους συνεργάτες του, χωρίς όμως ανταπόκριση. Λίγα λεπτά μετά, πέταξε το μικρόφωνο και διέκοψε το τραγούδι του, σε μία προσπάθεια να γίνει αντιληπτό το πρόβλημά του από τους τεχνικούς.

    Μένει μόνο να δούμε αν αυτή η κόντρα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών θα έχει και συνέχεια…

    Δείτε το βίντεο με την «λογομαχία» των δύο καλλιτεχνών:



    ΣΧΟΛΙΑ