• LIFE&STYLE

    Στα ελληνικά νησιά ο Αμερικανός μεγιστάνας Μπάρι Ντίλερ και η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ (pics)

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ

    Μπάρι Ντίλερ και Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ


    Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Σκιάθο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Αμερικανός κροίσος Μπάρι Ντίλερ και η πριγκίπισσα και σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. Το ζευγάρι κατέφτασε την περασμένη Κυριακή στο νησί με το ιδιωτικό τους αεροσκάφος, ενώ στο λιμάνι τους περίμενε η θαλαμηγός «Eos», ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα του κόσμου με μήκος 93 μέτρων, που απέκτησε το 2009 αντί 100 εκατ. δολαρίων. Το όνομα του σκάφους είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και την Ηώ, τη θεότητα της Αυγής.

    Ο 76χρονος εθεάθη ντυμένος casual, με φούτερ, βερμούδα και σαγιονάρες. Στο πλευρό του ήταν η Γερμανίδα σύζυγός του, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το σκυλάκι της. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτούν και τα νησιά του Ιονίου.

    Ο Μπάρι Ντίλερ, ιδρυτής της Fox Broadcasting Company, είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας Expedia, της InterActiveCorp (IAC), της κορυφαίας εταιρείας λιανικών και διαδικτυακών πωλήσεων η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερες από 150 επωνυμίες σε 100 χώρες.

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    Η περιουσία του 76χρονου σήμερα επιχειρηματία φθάνει τα 3,1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της λίστας Forbes για το 2018, ενώ το 2006 είχε κερδίσει τον τίτλο του πιο καλοπληρωμένου προέδρου επιχείρησης στις ΗΠΑ, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 295 εκατ. δολάρια.

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    Φανατικός πολέμιος του Αμερικανού προέδρου, υποστήριξε οικονομικά τους Δημοκρατικούς, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει σε συνέντευξή του στους «New York Times» ότι «θα αγαπούσα τον Τραμπ αν είχε εκβιαστεί από τον Πούτιν. Αλλά αυτός είναι ένας κακός άνθρωπος από την εφηβεία, αν όχι και πιο πριν. Ενας κακός χαρακτήρας».

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    Ο μεγιστάνας δεν έχει αποκτήσει παιδιά, ενώ έχει ανέβει μία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, το 2001, με τον έρωτά του, την Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. Η Νταϊάν είχε παντρευτεί τον γερμανικής καταγωγής πρίγκιπα Εγκον φον Φίρστενμπεργκ, με τον οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλεξάντερ και την Τατιάνα, ενώ χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    Αξίζει να σημειωθεί πως η 18χρονη εγγονή της Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, Ταλίτα, είναι το νέο it girl της αμερικανικής μόδας, κάτι που οφείλει στη γιαγιά της, η οποία από την ηλικία των 9 ετών την έβαλε στον κόσμο της μόδας και της πασαρέλας.

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    Είναι επίσης ανιψιά του Παύλου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της Μαρί-Σαντάλ, καθώς είναι κόρη της αδερφής της Αλεξάνδρας, πρώην συζύγου του πρίγκιπα Αλεξάντερ φον Φίρστενμεργκ. Σύμφωνα με ξένα Μέσα διατηρεί πολύ στενή σχέση με την ξαδέρφη της Μαρία-Ολυμπία.

    ντιλερ-φιρστερνμπεργκ-σκιαθος-θαλαμηγος-εος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Emilia Clarke: Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones με το απαράμιλλο στιλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Jay-Z νέος creative director της Puma και η επιστροφή στη μπασκετική ένδυση



    ΣΧΟΛΙΑ