• LIFE&STYLE

    Στα δικαστήρια Αντώνης Κανάκης και ΣΚΑΪ (video)

    • NewsRoom
    κανακης

    Αντώνης Κανάκης


    Τη δικαστική οδό ακολουθεί ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του για το «Ράδιο Αρβύλα», μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ.

    Ο παρουσιαστής και παραγωγός ανακοίνωσε χθες μέσα από τα social media ότι τελικά το «Ράδιο Αρβύλα» που θα προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τελικά δεν θα προβληθεί ποτέ, ρίχοντας την ευθύνη στον σταθμό.

    «Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

    Σήμερα η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου»:

    «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά.

    Η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωλιάς των Κου Κου», ο Αντώνης Κανάκης έχει στραφεί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, με τον οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

    Δείτε το βίντεο:

    Υπενθυμίζεται ότι το «Ράδιο Αρβύλα» επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Λίγες εβδομάδες πριν έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Ιανουάριο και ότι τα Χριστούγεννα θα μεταδοθεί μία επετειακή εκπομπή.

    Τέλη Δεκεμβρίου μάθαμε ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Φεβρουάριο, ενώ στις αρχές του Ιανουαρίου κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά τον Μάρτιο.

    Οι συνεχείς αναβολές μαρτυρούσαν ότι υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αποδείχθηκε με την ανακοίνωση του Κανάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ