• LIFE&STYLE

    Στα άδυτα του κόσμου των sugar mamas: Πληρωμένοι έρωτες με χρυσό περιτύλιγμα

    • Αθηνά Λαρδή
    sugar mama


    Χορηγοί, ευεργέτες, sugar mamas. Όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσει κανείς, το νόημα είναι το ίδιο. Γυναίκες που έχουν υψηλά εισοδήματα και επιλέγουν να κάνουν φανταχτερά και πολυτελή δώρα στους συντρόφους τους. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα σεξουαλική σχέση. Μάλιστα, οι sugar mummies και τα sugar babies αποκαλούν τη σχέση τους φιλικό διακανονισμό, που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

    Όπως οι sugar daddies, έτσι και οι sugar mamas, δεν αποτελούν ένα νέο φαινόμενο. Όμως, τα τελευταία χρόνια, τα social media και η οικονομική κρίση βοηθούν στην εξάπλωσή του. Πολλοί έλκονται από αυτή τη νέα μορφή σχέσης και δεν διστάζουν να πειραματιστούν, ενώ άλλοι την καταδικάζουν.

    Οι “χορηγίες” από τις “γλυκιές μαμάδες”, που είναι διατεθειμένες να σπαταλήσουν πολλά χρήματα, προκειμένου να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των  συντρόφων τους, μπορεί και να βλάψουν τους τελευταίους. Στην αρχή, όλα μοιάζουν ρόδινα, όμως, μετά το χωρισμό – γιατί τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, ειδικά τα ωραία πράγματα – οι κυρίες αποσύρουν την οικονομική τους υποστήριξη και οι σύντροφοι επανέρχονται βίαια στην προηγούμενη καθημερινότητά τους, με πολλές ελλείψεις.

    Είναι αλήθεια πως το φαινόμενο προϋπήρχε, όμως στις μέρες, μας ολοένα και περισσότεροι άνδρες, κυρίως φοιτητές, θυσιάζουν πολλά πράγματα στο βωμό των χρημάτων, της καλοπέρασης και των δώρων. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, έχει αρχίσει να αναδύεται ένα νέο επάγγελμα, γνωστό ως “sex working”. Ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους φοιτητές, οι οποίοι “εργάζονται” σκληρά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, αγνοώντας πολλές φορές τους κινδύνους του επαγγέλματος.

    Παρότι το φαινόμενο δεν είναι πολύ γνωστό στην ελληνική κοινωνία, στο Hollywood υπάρχουν πολλές διάσημες sugar mummies, που ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια για να ικανοποιήσουν τους συντρόφους τους. Ορισμένες περιπτώσεις είναι αρκετά κραυγαλέες, ενώ κάποιες άλλες λίγο πιο περίεργες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Kylie Jenner, που μόλις στα 19 της είναι μια sugar mama, με μεγάλη επιτυχία και έξυπνα τεχνάσματα.

    Οι 10 πιο διάσημες sugar mamas του Hollywood

    Οι sugar mamas ήταν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Hollywood. Πολλές φορές διάσημες γυναίκες από το χώρο του θεάματος συνάπτουν σχέσεις με άνδρες, που είτε έχουν μικρότερη επιρροή από αυτές, είτε κερδίζουν λιγότερα χρήματα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι φυσικά η Madonna και σίγουρα οι πρώην της συμφωνούν. Με το πέρασμα των χρόνων, οι sugar mamas κερδίζουν έδαφος και γίνονται ιδιαίτερα περιζήτητες.

    Οι γυναίκες που ακολουθούν είναι πολύ πιο πλούσιες από τους συντρόφους τους και σίγουρα δε χαλάνε χατίρι στα boys-toys τους, όπως ονομάζονται. Παρακάτω θα δείτε 10 γυναίκες του Hollywood, που δεν ενδιαφέρονται για την ηλικία των συντρόφων συζύγων τους, αλλά αντίθετα τους κακομαθαίνουν όσο μπορούν.

    • Kylie Jenner: Ίσως η νεότερη sugar mamma. Εδώ και 2 χρόνια διατηρεί σχέση με τον rapper Tyga. Πολλοί λένε πως το νεότερο μέλος της οικογένειας των Kardashian συντηρεί τον αγαπημένο της, πληρώνοντας το νοίκι του, τις επαγγελματικές του κινήσεις, τους δικηγόρους του και όποια άλλη ανάγκη έχει. Μάλιστα, κάποιοι λένε πως το η Ferrari που έκανε δώρο ο Tyga στην Κylie για τα γενέθλιά της, ήταν αγορασμένη από την ίδια, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της κακής φήμης του συντρόφου της.
    Kylie Jenner-Tyga
    Kylie Jenner-Tyga
    • Jessica Alba: Η γνωστή ηθοποιός έγινε μεγιστάνας, μέσα σε λίγο καιρό, βλέποντας την περιουσία της να αυξάνεται από τα $40 εκατομμύρια στα $350, χάρη στη δική της beauty σειρά. Ο σύζυγός της Cash Warren, σύμφωνα με στοιχεία, έχει πολύ χαμηλότερο εισόδημα και η Jessica του παρέχει μια πλουσιοπάροχη ζωή, την οποία ο ίδιος σίγουρα δεν θα άντεχε οικονομικά, χωρίς τη βοήθειά της. Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο για σύννεφα στο γάμο τους, μετά την απότομη αύξηση της περιουσίας της ηθοποιού.
    Jessica-Alba-Cash-Warren
    Jessica Alba-Cash Warren
    • Britney Spears: Η Spears έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου όμως δεν το βάζει κάτω. Το 2003 παντρεύτηκε τον Kevin Federline, που ήταν χορευτής στα show της. Όπως ήταν φυσικό, η Britney του χάρισε μια πολυτελέστατη ζωή, με πάρτι και διακοπές. Το 2007 , η τραγουδίστρια χώρισε με τον Kevin και έχασε την κηδεμονία των παιδιών της, λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά. Μάλιστα, όχι μόνο έχασε τα παιδιά της, αλλά έπρεπε να δίνει στον πρώην σύζυγό της το ποσό των $240.000, ως διατροφή για το κάθε παιδί. Φέτος, μετά από 8 χρόνια, αναμένεται να κερδίσει την κηδεμονία.
    britney spears kevin federline
    Britney Spears -Kkevin Federline
    • Jennifer Lopez: Η superstar έχει συνάψει σχέση και παντρευτεί πολλά είδη ανδρών. Από τον Μarc Anthony μέχρι τον Ben Afflect. Σήμερα, στα 43 έχει σχέση με τον 25χρονο χορευτή της Casper Smart. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια και η Jennifer έχει σπαταλήσει πολλά λεφτά στο όνομα της αγάπης. Μάλιστα, ο Casper έχει πολύ καλές σχέσεις και με τα παιδιά της τραγουδίστριας. Ίσως επειδή είναι πολύ κοντά ηλικιακά.
    Jennifer Lopez Casper Smart
    Jennifer Lopez – Casper Smart
    • Nicki Minaj: Άλλη μια κραυγαλέα περίπτωση sugar mama. Η rapper, γνωστή για τις πλούσιες καμπύλες της και όχι τόσο για τα τραγούδια της, φαίνεται πως συντηρούσε τον πρώην φίλο της Safaree. Ο τελευταίος λέγεται πως έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Nicki και εκείνη ως αντάλλαγμα του αγόραζε πανάκριβα αυτοκίνητα και του οργάνωνε ταξίδια με ιδιωτικό jet. Τώρα, η rapper φέρεται να αρραβωνιάστηκε με τον Meek Mill, ενώ οι κακές γλώσσες του Hollywood λένε πως το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της, έχει αγοραστεί από την ίδια, αφού ο Mill δεν θα μπορούσε να της έχει αγοράσει κάτι τέτοιο.
    Nicki Minaj - Meek Mill
    Nicki Minaj – Meek Mill
    • Kris Jenner: Άλλη μια sugar mama στην οικογένεια Kardashian – Jenner. Η Kris, εδώ και 2 χρόνια, είναι ζευγάρι με τον μάνατζερ του Justin Bieber, Corey Gamble. Είναι γνωστό στα «πηγαδάκια» του Hollywood πως ο Corey δεν πληρώνει ποτέ και για τίποτα. Η Kris πληρώνει τα πάντα και είναι μια κλασσική sugar mama, γεγονός που δεν την απασχολεί καθόλου. Παρότι είναι αρκετά προσεκτική με τα χρήματά της, φαίνεται πως ο έρωτας την έχει συνεπάρει και δεν υπολογίζει τίποτα.
    Kris Jenner-Corey Gamble
    Kris Jenner-Corey Gamble
    • Sandra Bullock: Η sugar mama Sandra αναμφίβολα έχει κάνει τη ζωή του φωτογράφου Bryan Randall πιο γλυκιά, αφού στον μόλις 1 μήνα σχέσης μετακόμισε στη βίλα της ηθοποιού στο Beverly Hills. Η ζωή του άλλαξε σε ένα βράδυ και τώρα έχει μια αξιοζήλευτη ζωή.
    Sandra Bullock-Bryan Randall
    Sandra Bullock-Bryan Randall
    • Kim Kardashian: Η Kim Kardashian βρίσκεται παντού. ‘Ετσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτή τη λίστα. Τα εισοδήματα της αυξάνονται κάθε χρόνο κατά πολλά εκατομμύρια και αυτό την κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρη προς το σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Kanye West.
    Kim Kardashian-Kanye West
    Kim Kardashian-Kanye West
    • Mariah Carey: Ο γάμος της με τον 11 χρόνια νεότερό της Nick Cannon αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Ο Nick είναι κωμικός και η περιουσία του εκτιμάται πως αγγίζει τα $20 εκατομμύρια, ενώ της πρώην συζύγου του Mariah (πήραν διαζύγιο το 2014) ανέρχεται στα $550 εκατομμύρια. Μεγάλη διαφορά θα έλεγε κανείς και γι’ αυτό η sugar mama τραγουδίστρια του έκανε κατά καιρούς δώρα μεγάλης αξίας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, μια μαύρη Ferrari, ένα ρολόι $250.000 και πολλά ακόμα.
    Mariah Carey - Nick Cannon
    Mariah Carey – Nick Cannon
    • Madonna: Στην πρώτη θέση βρίσκεται επάξια η Madonna. Η περιουσία της αγγίζει τα $800 εκατομμύρια και όπως είναι φυσικό έχει γίνει sugar mama για πολλούς συντρόφους της. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να βγαίνει με νεότερους άνδρες, γιατί αυτοί της ταιριάζουν περισσότερο. Η ζωή της θέλει να έχει περιπέτεια και γι’ αυτό πληρώνει αδρά τον κάθε της σύντροφο.
    Madonna
    Madonna



    ΣΧΟΛΙΑ