• LIFE&STYLE

    Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα με Πέγκυ Ζήνα και Κώστα Τουρνά

    • NewsRoom
    Κώστας Τουρνάς και Πέγκυ Ζήνα

    Κώστας Τουρνάς και Πέγκυ Ζήνα


    Το Σπίτι με το MEGA, η μουσική εκπομπή που γέμισε τα βράδια μας με τραγούδια και μελωδίες, ανέδειξε καλλιτεχνικές και προσωπικές πλευρές σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών του ελληνικού ρεπερτορίου που δεν τις γνωρίζαμε, και έγινε «το σπίτι μας», επιστρέφει δυναμικά για 4η σεζόν.

    Η αγαπημένη μουσική εκπομπή σηκώνει αυλαία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, εκλεκτούς καλεσμένους και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε ένα ανανεωμένο σκηνικό.

    Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι και ανοίγουν την ψυχή τους στη φιλόξενη και εγκάρδια οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά.

    Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

    Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο, ξεφυλλίζει το λεύκωμα των παιδικών της χρόνων και εξομολογείται άγνωστες προσωπικές ιστορίες.

    Παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη.

    Πέγκυ Ζήνα
    Πέγκυ Ζήνα

    Ακόμα, υποδέχεται για ένα απολαυστικό ντουέτο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος μιλάει για τη φιλία τους, ενώ η Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του «X Factor», ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.

    Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
    Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

    Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll.

    Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά.

    Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά.

    Φιλαρμονική Τρίπολης
    Φιλαρμονική Τρίπολης

    Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του Σταμάτη Σπανουδάκη.

    Νοσταλγικό και μαγευτικό, το Σπίτι με το MEGA ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, πλημμυρίζοντας τις οθόνες μας με μοναδικές νότες και μελωδίες της ελληνικής μουσικής που αγαπάμε.

    Πέγκυ Ζήνα και Κώστας Τουρνάς
    Πέγκυ Ζήνα και Κώστας Τουρνάς

    Όπου ακούγονται τραγούδια, υπάρχει αγάπη και ζεστασιά.

    Σε αυτό το «σπίτι» η μουσική και το ουσιαστικό μοίρασμα δεν σταματούν ποτέ!

    Διαβάστε επίσης:

    Η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ