Menu
0.9%
Τζίρος: 324.72 εκατ.

Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται

Life & Style

«Σπίτι με το MEGA»: Ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου – Αφιέρωμα στην παραδοσιακή μουσική

Μελίνα Ασλανίδου και Κώστας Αγέρης
Comments

Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Σπίτι με το MEGA».

Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο Κώστας Αγέρης μαζί με την μοναδική Μελίνα Ασλανίδου, έχουν ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του Πόντου. Την ίδια στιγμή, παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα μας ταξιδεύουν και μας συγκινούν, σε μια βραδιά γεμάτη μνήμες και συναισθήματα.

Δίπλα τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα τους συντροφεύσουν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες με αγάπη για την ελληνική μουσική παράδοση. Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης.

Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης.

Special guest η Αναστασία Παντούση.

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου στο «Σπίτι με το MEGA».

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Στον τελικό η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού – Ποιες χώρες προκρίθηκαν

Πρωτιά για τη «Φάρμα» στον ΑΝΤ1

Survivor: Τέσσερις υποψήφιοι-έκπληξη προς αποχώρηση (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μοναδικός διάλογος της Άννας Βίσση με τον 17χρονο εαυτό της μέσω AI στο ΟΑΚΑ: «Ακόμη τραγουδάς;» (video)
Άννα Βίσση: Χιλιάδες θαυμαστές τραγούδησαν μαζί της στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε από μια λαοθάλασσα θαυμαστών στο ΟΑΚΑ – «Έχω άγχος, εσείς δεν θα είχατε;»
Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ – Τι θα γίνει με τον καιρό, πρόσβαση και δρομολόγια ΜΜΜ
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη: Στο σκαμνί όποιος δεν πει την αλήθεια – Ψευδής η κατάθεση της νοσηλεύτριας
Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Αποφάσισε να φύγει, έτσι ήθελε, έτσι έκανε» (video)
Ελένη Μενεγάκη από Λονδίνο: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει (pics)