Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο MEGA.
Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ένα λεπτό περιπτερά», τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.
Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.
Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο «Σπίτι με το MEGA» για τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, τον Στράτο Διονυσίου.
Δείτε το trailer:
#SpitiMeToMega
Διαβάστε επίσης:
Στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού το «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
«Supermarket Sweep»: Καθημερινό ραντεβού στο MEGA δίνει ο Tonis Sfinos\
Ακυρώνονται Coachella και Stagecoach λόγω της πανδημίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο τελευταίος γύρος των μερισμάτων με διανομές 659,2 εκατ. ευρώ – Πρωταγωνίστριες οι τράπεζες στο ιστορικό ρεκόρ των 5,77 δισ.
- Ανδρέας Πετροπουλέας (Elpedison): Πάμε στα βράχια, όλη η Ευρώπη μαζί -Aδιέξοδη η άναρχη ενεργειακή ανάπτυξη
- HelleniQ Energy: Ανάπτυξη εξαγωγών στα Βαλκάνια φέρνει η επαναλειτουργία του πετρελαιαγωγού προς Σκόπια
- Σπέτσες: Η αυτοψία δείχνει περιβαλλοντικό έγκλημα, οι Αγριόπετρες πνίγονται, αλλά η Φραγγιά βλέπει πρόοδο