• LIFE&STYLE

    Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά στους επικριτές του για τη συμμετοχή του στο Super Mammy του Σεφερλή

    • NewsRoom

    Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Super Mammy


    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο Super Mammy, στην οποία συμμετέχει και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Κάποια από τα αμφιλεγόμενα αστεία της σειράς που αναφέρονται σε βιαστές που τους κυνηγούν γυναίκες και στους ομοφυλόφιλους έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social media.

    Τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο έχει μπει και ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος κάνει κάποια guest στο Super Mammy.

    Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στα σχόλια που γράφουν για τον ίδιο λέγοντας ότι:

    «Ασφαλώς και δεν περίμενα ότι η 7 λεπτών γκεστ εμφάνιση μου στην νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή θα ξεσήκωνε τέτοια θύελλα ενώ οι πολλές δηλώσεις μου κατά των απαράδεκτων ριάλιτι όλων των καναλιών δεν έτυχαν ανάλογου κύματος συμπάθειας και υποστήριξης. Όσοι δικαίως πολεμούν την λογοκρισία ας ξανασκεφθούν…».

    Σε σχόλιο ενός χρήστη στο Twitter που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αλήθεια τώρα κύριε Μπιμπίλα. Από τη μία υπερασπίζεστε το κίνημα metoo κι από την άλλη εμφανίζεστε σε αυτό το φρικτό σήριαλ που αναφέρει τη φράση «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή… έτρεχα έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα»; Το ΕΣΡ έχει λάβει ήδη από τους τηλεθεατές τις καταγγελίες και ελπίζω συντόμως η σειρά να κοπεί όπως αρμόζει!», ο κ. Μπιμπίλας απάντησε: «ο επαγγελματίας ηθοποιός συμμετέχει σε δουλειές και δεν ξέρει πάντα κάθε ατάκα της σειράς».

    Σε άλλη ανάρτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση – Συντετριμμένος ο Τάκης από την απώλεια του πατέρα του



    ΣΧΟΛΙΑ