• LIFE&STYLE

    Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου – Στην Αμερική η Τζένη Μπαλατσινού

    • NewsRoom
    κωστοπουλου μπαλατσινου

    Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου


    Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες ενεπλάκη η κόρης της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

    Το ατυχές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε σε δρόμο του Λος Άντζελες και ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε την stop πινακίδα και έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

    Από τη σφοδρή σύγκρουση, το όχημά της αναποδογύρισε τρεις φορές, τραυματίζοντας την Αμαλία σοβαρά. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

    Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος έπαθαν σοκ στο άκουσμα της είδησης από το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου.

    Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Τζένη Μπαλατσινού έβαλε «λυτούς και δεμένους» για να μπορέσει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αφού, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, οι πτήσεις εκεί γίνονται μέσω μετεπιβιβάσεων.

    Η ίδια δεν λογάριασε τίποτα, ακόμη και το ενδεχόμενο να εγκλωβιστεί στις ΗΠΑ εξαιτίας των μέτρων προκειμένου να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει και το ψυχολογικό σοκ από το τροχαίο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της.

    Όπως πληροφορήθηκε η Espresso, ο σύζυγός της και υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας παραμένει ενήμερος για την πορεία της υγείας της Αμαλίας, συνομιλώντας διαρκώς με την Τζένη, δίνοντας κουράγιο και στις δύο. Ήταν, άλλωστε, ο πρώτος που προσπάθησε να την κρατήσει ψύχραιμη, κάνοντας τα πάντα για να πετάξει για τις ΗΠΑ.

    Να θυμίσουμε ότι η Αμαλία Κωστοπούλου τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα κι ύστερα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να πάει στην Αμερική για σπουδές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ, από όπου αποφοίτησε το 2018.

    Από τότε, η ζει και εργάζεται στην Αμερική. Της λείπουν όμως πολύ οι δικοί της στην Ελλάδα, και αυτό αποκαλύφθηκε όταν σε μια διαδικτυακή κουβέντα που είχε με τους fans της στα social media είπε χαρακτηριστικά:

    «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου, και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε ”face time” όσο πιο συχνά μπορούμε. Ομως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Αντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από ”επιλεγμένους” φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλον κι έτσι δεν νιώθουμε τόση μοναξιά».

    Από την πλευρά της, η μικρότερη αδελφή της, Αλεξάνδρα, η οποία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, πριν από τρεις ημέρες, ανέβασε μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν μικρές και έγραψε στη λεζάντα:

    «My favorite superhero», δηλαδή «Η αγαπημένη μου σούπερ-ήρωας».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    View this post on Instagram

    My favorite superhero ❤️👊🏼

    A post shared by Alexandra Kostopoulou (@akostopoulou) on



    ΣΧΟΛΙΑ