• LIFE&STYLE

    Σον Πεν: Σφαγέας των Αρμενίων το φιλαράκι του Τραμπ, ο Ερντογάν

    • NewsRoom

    .


    Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπόλυσε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν μέσω του Twitter ενόψει των αμερικάνικων εκλογών,  παρακινώντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον αντίπαλο του, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

    Στις αλλεπάλληλες αναρτήσεις του ο Σον Πεν δεν άφησε εκτός της κριτικής του, όμως, και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το «φιλαράκι του Τραμπ» όπως ανέφερε, τον οποίο αποκάλεσε «σφαγέα των Αρμενίων» που πραγματοποιεί τις εχθροπραξίες του με «τα όπλα που του πούλησαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί». Ο ίδιος, επίσης, στις αναρτήσεις του παρακινεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Μπάιντεν, ο οποίος σε αντίθεση με Τραμπ, «είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι ΗΠΑ».

    Διαβάστε αναλυτικά τις αναρτήσεις του Σον Πεν:

    «Κι ενώ πάρα πολλοί από εμάς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ τον Ερντογάν, με όπλα που εμείς του πουλήσαμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η Αμερική! Μπάιντεν για τη νέα γέννηση της Αμερικής!».

    «Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν για τη νόσο Covid- 19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Από την αρχή της πανδημίας παρακολουθώ τα τεστ. Μιλώ με τον Άντονι Φάουτσι και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι όλα αυτά που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Όχι πια. Μπάιντεν για την Αμερική».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ