• LIFE&STYLE

    Σοκαριστική μεταμόρφωση της Angelina Jolie μετά από τις περιπέτειες της υγείας της


    Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη και μια από τις πιο ευαισθητοποιημένες για τα κοινωνικά θέματα star του Hollywood. Η εικόνα της άλλοτε sexy Angelina Jolie έχει αλλάξει αισθητά τους τελευταίους μήνες.  

    angelina jolie

    Η λαμπερή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του OHE, Angelina Jolie αποτελούσε για πολλά χρόνια το όνειρο κάθε άντρα στον πλανήτη, αφού ακόμη και ο γόης Brat Pitt δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά της. Παρόλα αυτά η σημερινή εικόνα της Jolie απέχει πολύ από την εικόνα της, την εποχή του Tom Raider στον ρόλο της ως Lara Croft. Η αιτία αυτής της τεράστιας αλλαγής στην εμφάνιση της φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας της που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από διάφορα στάδια.

    Angelina Jolie

    Η δύσκολη κατάσταση της υγείας της ξεκίνησε το 2013, όταν η ίδια κοινοποίησε την απόφαση της να κάνει διπλή μαστεκτομή, για να αποφύγει την πιθανή μελλοντική εμφάνιση καρκίνου. Δύο χρόνια μετά ήρθε πάλι στα φώτα της δημοσιότητας η είδηση που την ήθελε να αφαιρεί και τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της εξαιτίας της εύρεσης ενός γονιδιώματος που θα μπορούσε να προκαλέσει μελλοντικά καρκίνο στο μαστό ή στις ωοθήκες.

    Μετά από τις δύο δύσκολες εγχειρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε η διάσημη ηθοποιός, η οποία στέλνοντας προσωπική της επιστολή στην New York Times, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που περνούσε εξαιτίας των δύσκολων αποφάσεων που έπρεπε να πάρει. Πιο συγκεκριμένα μέσα στο γράμμα η ίδια λέει “Είναι πιθανό να μην έχει αποσοβηθεί πλήρως ο κίνδυνος να παρουσιάσω καρκίνο. Θα αναζητήσω φυσικούς τρόπους να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα, να νιώθω θηλυκή προκειμένου να μην πουν ποτέ τα παιδιά μου “η μαμά μου πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών”. Ανεξάρτητα από τα υποκατάστατα ορμονών που παίρνω είμαι τώρα σε εμμηνόπαυση. Δεν θα μπορέσω να κάνω άλλα παιδιά, θα υποστώ κάποιες αλλαγές στο σώμα. Όμως νιώθω άνετα με ότι έρθει, όχι επειδή είμαι δυνατή αλλά γιατί αυτό είναι μέρος της ζωής. Δεν πρέπει να το φοβάσαι”, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη.

    Εξαιτίας αυτών των περιπετειών της υγείας της η ίδια εντοπίζεται σε κάθε εμφάνιση της όλο και πιο αδύνατη. Για παράδειγμα σοκ προκάλεσε η εμφάνιση της στο Los Angeles προ μηνών για την πρεμιέρα της ταινίας Kunfu Panda 3, στην οποία η ίδια φαίνεται αποστεωμένη με φανερά αδυνατισμένα τα πόδια και τα χέρια της.

    Παρόλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κατά καιρούς, το ανθρωπιστικό της έργο φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί καθόλου βρίσκοντας πάντα χρόνο και κουράγιο για να βοηθάει, με τον δικό της τρόπο, εκείνους που έχουν πάντα ανάγκη.



    ΣΧΟΛΙΑ