• LIFE&STYLE

    Σοκαριστική εξομολόγηση παιδόφιλου- Προσπαθώ να θεραπευτώ από χρήση ειδικού φαρμάκου (Video)

    • NewsRoom


    Την κατανόηση της κοινωνίας προσπαθεί να κερδίσει ένας παιδόφιλος, ο οποίος εξομολογώντας την “αρρώστια” του θέλει να παρουσιάσει την δική του πλευρά του νομίσματος. Ο πρωταγωνιστής του video, τόλμησε να μιλήσει για την ιδιαιτερότητα του αυτή θεωρώντας πως η “περίεργη” προτίμηση του αυτή δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά προϋπάρχει της ύπαρξης του. Ακόμη ευελπιστεί σε μια καινοτόμα θεραπεία που υπόσχεται να τον θεραπεύσει από τις παιδοφιλικές του τάσεις.

    https://www.facebook.com/skynews/videos/1318091561538771/

    Τα άτομα με παιδοφιλικές τάσεις, όπως υποστηρίζει δεν γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία, όπως συμβαίνει σύμφωνα με τον ίδιο σε ανάλογες περιπτώσεις “αντισυμβατικών” ερωτικών προτιμήσεων. Για παράδειγμα, τονίζει πως οι ομοφυλόφιλοι ή άτομα με άλλες ερωτικές προτιμήσεις από τις αποδεκτές, τυγχάνουν άλλης μεταχείρισης, έχοντας γίνει πλέον αποδεκτοί από την πλειονότητα της κοινωνίας. Στην περίπτωση του ίδιου όμως και κατά επέκταση των παιδόφιλων, όπως υποστηρίζει, δεν συμβαίνει το ίδιο. Ο ίδιος σημειώνει πως όλες αυτές οι ιδιαίτερες προτιμήσεις προέρχονται από την ίδια “αρρώστια” του εγκεφάλου και πως δεν αποτελούν κανενός προσωπική επιλογή.

    Ο συγκεκριμένος άντρας, όπως εξομολογείται, δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να διώξει από το μυαλό του αυτές τις περίεργες σκέψεις, καθώς όπως αναφέρει έχει προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να θεραπεύσει την “ιδιαιτερότητα” του αυτή. Όπως αναφέρει προσπαθεί με διάφορα φάρμακα και ιατρικές εφαρμογές να “διώξει” την ασθένεια αυτή.

    Οι επιστήμονες, όπως φαίνεται, είναι πολύ κοντά στην εύρεση μιας λύσης, καθώς σύμφωνα με στοιχεία Σουηδικής μελέτης, μπορούν να δημιουργήσουν συγκεκριμένα τεστ ορμονών τα οποία θα μειώνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στα άτομα που πάσχουν από παιδοφιλικές τάσεις. Η ανακάλυψη αυτή επομένως μπορεί να εξαφανίσει τις “περίεργες” εικόνες από τα μυαλά αυτών των ατόμων.

    Ο ίδιος ολοκληρώνοντας, ευελπιστεί την ίαση του από κάποιο φάρμακο , το οποίο θα του εξαφανίσει μια για πάντα τις βασανιστικές σκέψεις, που του απαγορεύουν να ζήσει μια ζωή φυσιολογική. Ακόμη τονίζει πως η “πάθηση” αυτή του έχει στερήσει και την ευτυχία καθώς ένα άτομο με παρόμοιο πρόβλημα, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, άρα αδυνατεί και να ευτυχήσει.

    Τα σχόλια βέβαια που υπάρχουν στην σελίδα του facebook, στην οποία δημοσιεύτηκε το Video, είναι κάθε άλλο παρά υποστηρικτικά, αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμη φορά την κατακριτέα αυτή πράξη που οδηγεί στην απέχθεια των ατόμων αυτών από την κοινωνία.

    Δείτε παρακάτω τα σχόλια:

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/mistiriodes-plasma-ston-potamo-tamesi-trelane-to-diadiktio-vinteo/36188



    ΣΧΟΛΙΑ