• LIFE&STYLE

    ΣΟΚ: «Μαμά, θα πεθάνω, έρχεται. Είναι εδώ μαζί μας», το ανατριχιαστικό sms από την πολύνεκρη επίθεση στο Ορλάντο (VIDEO)

    • NewsRoom


    Τι πιο τρομακτικό θα μπορούσε να συμβεί σε μία μητέρα από το να χάσει το ίδιο της το παιδί; Το μακελειό με τους  50 νεκρούς που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Orlando της Florida, συνεχίζει να ανατριχιάζει και να προκαλεί τρόμο. Οι λεπτομέρειες είναι συγκλονιστικές, καθώς νεαρός θαμώνας του ομοφυλόφιλου κλαμπ, την ώρα της αιματηρής επίθεσης, κάνει απέλπιδες προσπάθειες επικοινωνίας με τη μητέρα του.orlando

    Τα μηνύματα και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ενώ οι στιγμές του τρόμου που έζησαν τα θύματα του Αφγανού Ομάρ Ματίν στο κλαμπ  αποτυπώνονται πλήρως σε αυτήν την σοκαριστική συνομιλία που είχε με το γιό της η άτυχη αυτή μητέρα, λίγα λεπτά πριν αυτός δολοφονηθεί. orlando

    Ο 30χρονος Έντι Τζάστις βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο μακελάρης άνοιξε πυρ και ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με την μητέρα του για να την ενημερώσει για τα όσα λάμβαναν χώρα, αλλά και να την αποχαιρετήσει.
    Ο  γιος της αποφάσισε επίσης να της τηλεφωνήσει και εκείνη έπαθε σοκ, όταν άκουσε κλάματα και φωνές.
    Ο Έντι ζήτησε αρχικά από τη μητέρα του, την Μίνα, να επικοινωνήσει με την αστυνομία και της εξήγησε ότι είχε κρυφτεί στις τουαλέτες του κλαμπ μαζί με άλλα άτομα.

    «Μαμά, σε αγαπώ. Υπάρχουν πυροβολισμοί στο κλαμπ. Κάλεσε την αστυνομία γρήγορα. Κάλεσέ τους μαμά. Τώρα είμαι στις τουαλέτες. Έρχεται. Θα πεθάνω», έγραψε. Ωστόσο, το μήνυμα που «πάγωσε» την μητέρα ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο γιος της έγραψε:

    Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του Έντι για τον οποίο η αστυνομία του Ορλάντο επιβεβαίωσε τελικά σήμερα ότι είναι ανάμεσα στους νεκρούς της επίθεσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/52918-2/52918

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/ta-mistika-ton-super-star-dekathliton-tis-wall-street/52877



    ΣΧΟΛΙΑ