• LIFE&STYLE

    Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ο Τρίσταν Τόμσον απάτησε την ετοιμόγεννη Κλόε Καρντάσιαν (video)

    καρντασιαν-τομσον

    Τρίσταν Τόμσον και Κλόε Καρντάσιαν


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο, που καταγράφει τον σύντροφο της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμσον να έρχεται κοντά με μία μελαχρινή γυναίκα σε γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης. Η είδηση επιβεβαιώνεται από πηγή του αμερικανικού περιοδικού People, την ίδια στιγμή που η μεσαία από τις τρεις αδελφές της περιβόητης οικογένειας περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 27χρονο σταρ του NBA και διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

    Σύμφωνα με το βίντεο, που δημοσίευσε η DailyMail, ο αθλητής εθεάθη να συνομιλεί με μία νεαρή γυναίκα και λίγο μετά φαίνεται πως φιλήθηκαν.

    Η άγνωστη γυναίκα, με μακριά, ίσια καστανά μαλλιά και έντονα κόκκινα νύχια, φαίνεται στο βίντεο να έχει το χέρι της γύρω από τον ώμο του μπασκετμπολίστα. Το ζευγάρι μιλά έντονα μεταξύ του, προτού η γυναίκα ακουμπήσει το κεφάλι της στην κουκούλα του φούτερ του Τόμσον. Στη συνέχεια, φαίνεται πως το ζευγάρι φιλιέται.

    Δείτε το βίντεο:

    Άλλα βίντεο από την ίδια βραδιά, δείχνουν τον Τόμσον να συνομιλεί με φίλους και να χορεύει στο μπαρ. Σύμφωνα με έναν επισκέπτη του μπαρ, ο Τόμσον και η ομάδα περίπου 10 φίλων του, ήταν στο μπαρ από τις 19.30 μέχρι τις 21.30.

    View this post on Instagram

    TSR STAFF: Myeisha E.! @myeisha.essex ________________________________________ #Roommates, there's more!!!! ________________________________________ So earlier today, video of Tristan at a NYC club leaked and you can see a girl all up in his grill. Well, #Roomies THE TEA RUNNETH OVER!!! We have exclusive footage of the two of them leaving the DAY party (where you saw her all up in his face) together and arriving back to his team HOTEL around 8:30pm on April 7th. He got there wearing a black Supreme jacket, and FOUR hours later, the pair reemerge from the hotel with Tristan changing his outfit for the next event. _______________________________________ Then they hopped into the same SUV and headed to Soho House (for the night party) in the Meatpacking district, which is a member's only club with strict cellphone policy. Then at 5am, they returned to his hotel together AGAIN and he even held the door open for her like a gentleman. _______________________________________ The next day (April 8th), she was seen again leaving the hotel (while Tristan stayed behind in the hotel) around 8pm still wearing her exact same outfit as the night before. Sis even had an overnight bag in hand! ?: Splash News #TSRExclusive

    A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

    Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμσον απατά την Κλόε. Σύμφωνα με βίντεο και δημοσίευμα του TMZ, ο Τόμσον απάτησε και πάλι την Κλόε, όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος.

    Δείτε το βίντεο:

    Η γυναίκα που τράβηξε τα βίντεο, είπε: «Ήμουν εκεί και κάθονταν στο τραπέζι δίπλα μας με μια παρέα φίλων του και μια κοπέλα. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και ήταν τόσο προφανές. Μιλούσαν όλο το βράδυ. Αυτός έγραφε και μιλούσε στο κινητό του κι αυτή τον κοιτούσε ακουμπισμένη στον ώμο του. Όλοι ήξεραν ποιος ήταν. Ξέρω ποιος είναι και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να τραβήξουν selfies μαζί του, αλλά δεν τους άφηνε».

    View this post on Instagram

    We are ready whenever you are little mama ?

    A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

    Η πηγή, που επιθυμεί να μείνει ανώνυμη, πρόσθεσε: «Λατρεύω τις Καρντάσιαν και νομίζω ότι είναι καταστροφικό. Πραγματικά πίστευα ότι ήταν καλός άνθρωπος. Αισθάνομαι τόσο άσχημα για την Κλόε τώρα που είναι έγκυος και θα ήθελα να το ξέρει τι συμβαίνει. Δε νομίζω ότι οι θαυμαστές τους θα τους αρέσει αυτό που θα δουν».

    View this post on Instagram

    Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

    A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

    Ο Τόμσον έχει μάλιστα προϊστορία στο συγκεκριμένο θέμα. Είχε κατηγορηθεί πως είχε χωρίσει με την κοπέλα του, Τζόρνταν Πρινς, όσο εκείνη ήταν έγκυος. Ο γιος τους, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η φωτογράφιση που έγινε viral: Μαμάδες ποζάρουν αλά Κιμ Καρντάσιαν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kim Kardashian West: Η οικογενειακή φωτογραφία που έγινε viral

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι τελικά γκέι η Kendall Jenner;



    ΣΧΟΛΙΑ