• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Νέα «κόντρα» μέσω social media

    • NewsRoom
    Χρηστίδου

    Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης


    Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πρώην ερωτευμένους, Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, η οποία εκτυλίσσεται στα social media και αναμένεται να έχει συνέχεια.

    Αυτό το διάστημα, τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο τραγουδιστής βρίσκονται σε διακοπές, παίρνοντας λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με τα χαρακτηριστικά φλογερά μαλλιά πραγματοποιεί με τις φίλες της ένα τουρ ανά την Ελλάδα, ενώ αυτή την στιγμή είναι στην Κρήτη και ξεκουράζεται. Από την άλλη, ο τραγουδιστής είναι στο Λονδίνο.

    Πώς ξεκίνησε όμως όλη αυτή η κόντρα μεταξύ τους;

    Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά από ένα instastory που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου, κάνοντας το επονομαζόμενο room tour. Τότε, ο τραγουδιστής που είδε το story της, θέλησε να την «πειράξει», ανεβάζοντας μια δική του εκδοχή του room tour, ισχυριζόμενος πως είναι ο καλύτερος σε αυτό.

    Η παρουσιάστρια απάντησε και το πείραγμα μεταξύ τους συνεχίστηκε. Ουσιαστικά πρόκειται για μια χιουμοριστική κόντρα, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι γνωστό ότι οι δυο τους έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, που ανακοινώθηκε λίγους μήνες πριν.

    Οι καλές αυτές σχέσεις επιβεβαιώνονται και πάλι, μέσα από αυτήν την «κόντρα» μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

    Δείτε παρακάτω τα Instastories, που προκάλεσαν την «διαμάχη» μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη:



    ΣΧΟΛΙΑ