• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία στο μαιευτήριο πριν από δέκα χρόνια όταν έγινε πρώτη φορά μαμά! (pic)

    • NewsRoom


    Ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στο μαιευτήριο ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στον γιο της Φίλιππο Ραφαήλ, που σήμερα γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι.

    Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο που κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο της γιο Φίλιππο Ραφαήλ και δίπλα της κάθεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, γράφοντας το εξής τρυφερό κείμενο:

    «13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Είσαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη.
    Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε.

    10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας… Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή… ♥»!

     

     

     

    View this post on Instagram

    13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας… Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή… ♥️

    A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το σέξι video από το κρεβάτι τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου

     



    ΣΧΟΛΙΑ