• LIFE&STYLE

    Σεισμός στην Αλβανία: Σε κώμα η ξαδέλφη της Μέγκι Ντρίο (video)

    • NewsRoom
    μεγκρι ντριο


    Στιγμές αγωνίας βιώνει η Μέγκι Ντρίο, καθώς η ξαδέλφη της βρίσκεται σε κώμα, μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την γειτονική Αλβανία.

    Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το Δυρράχιο, μετά το φονικό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που έχει επηρεάσει, βρίσκονται και συγγενείς της Μέγκι Ντρίο.

    Η πρώην διαγωνιζόμενη του περσινού GNTM, λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», μιλώντας για την ξαδέλφη της, η οποία αρχικά αγνοούνταν και εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά τον σεισμό.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια, η 20χρονη ξαδέλφη της απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια, ωστόσο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

    Με τρεμάμενη φωνή η Μέγκι Ντρίο είπε:

    «Την ξαδέλφη μου την βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες. Είναι σε κώμα τώρα. Ήμασταν τυχεροί γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια κάτω από ένα μαγαζί κοντά στο Δυρράχιο. Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες. Η ξαδέλφη μου είναι μόνο 20 χρονών»!

    Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Αλβανία, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 24 ανθρώπων μέχρι στιγμής, τον τραυματισμό περισσοτέρων από 650 και την κατάρρευση δεκάδων κτιρίων, ενώ το πρωί της Τετάρτης ταρακουνήθηκε και η Ελλάδα από σεισμό 6,1 R, ωστόσο χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή τραυματισμοί.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ