• LIFE&STYLE

    Σύντροφοι και στη ζωή οι gay πρωταγωνιστές της διαφήμισης του Hilton


    Ζευγάρι και στη ζωή είναι οι gay πρωταγωνιστές της διαφήμισης του Hilton, που βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο, λόγω της επίθεσης που δέχθηκε από τον άκρως συντηρητικό οργανισμό American Family Association. Ο Leighton Sharpe και ο Dean Coach είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο χώρο των social media και δεν διστάζουν να μοιράζονται στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή.

    Hilton 1

    Leighton Sharpe

    Ο Leighton Sharpe είναι μοντέλο, ηθοποιός και χορευτής. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος, στην Αυστραλία και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Έχει πτυχίο στο Εμπόριο από το πανεπιστήμιο του Sydney και ασχολείται 15 χρόνια με τη γυμναστική. Έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά spots γνωστών εταιρειών, ενώ έχει κάνει και πολλές φωτογραφήσεις, για περιοδικά (π.χ Esquire) και καταλόγους μόδας.

    Leighton Sharpe 1 Leighton Sharpe 2 Leighton Sharpe

    Dean Coach

    O Dean Coach είναι και αυτός μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής και έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις ανά τον κόσμο. Ο Dean ήξερε απ’ όταν ήταν 3 ετών γνώριζε το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει και έτσι στην ηλικία τω 10 συμμετείχε στην πρώτη του παράσταση. Αργότερα, σπούδασε χορό στο πανεπιστήμιο The Victorian College of The Arts Secondary School της Αυστραλίας. Ο Αυστραλός ηθοποιός συμμετείχε και στο So You Think You Can Dance Australian. Στις φωτογραφίες του στο Instagram φαίνεται πως είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την LGBT κοινότητα.

    Dean Coach 2 Dean Coach 3 Dean Coach

    Στο instagram και το twitter, οι ίδιοι αναρτούν πολλά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωής, τα ταξίδια τους και τις εξόδους τους.

    couple 2 couple 3 couple 4 couple 5 couple

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/tis-trelis-gay-zevgari-sto-krevati-tou-hilton/64323

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/athens-hilton-rantevou-septemvriogia-konstantakopoulo-dogus-holdings-tris-prosfores/63590

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/athens-hilton-dite-pii-katethesan-prosfores-stin-afasi-tou-diagonismou/63303



    ΣΧΟΛΙΑ