• LIFE&STYLE

    Σύμβουλος στο Open ο Λάκης Λαζόπουλος;

    • NewsRoom

    Λάκης Λαζόπουλος


    Θέση συμβούλου στο Open φημολογείται ότι αναλαμβάνει στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος. Μετά την είδηση της επιστροφής του στην μικρή οθόνη με την σατιρική εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι πρόκειται να έχει ακόμη έναν σημαντικό ρόλο στο κανάλι.

    Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess:

    «Όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο και την ανακοίνωση του OPEN ότι εντάσσει τον καλλιτέχνη στο δυναμικό του. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “γύφτος” δεν φέρνει μόνο το Τσαντίρι του από τον ALPHA στην Παιανία, αλλά και την καρέκλα του, καθώς λέγεται ότι θα αναλάβει και θέση συμβούλου στο νέο κανάλι κατά τα παλιά πρότυπα, ενώ η μεταγραφή του συνοδεύεται με πολλά μηδενικά, με μια προκαταβολή να έχει πέσει ήδη. Τυχαίο λέτε ότι ήταν η προ ημερών η συνάντησή του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Θέατρο Ήβη όπου ο Λαζόπουλος σκηνοθετεί τα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”;»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Open ο Λάκης Λαζόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα αυγό εκθρόνισε τη Stormi (κόρη της Kylie Jenner) που είχε μέχρι τώρα τα περισσότερα likes σε φωτογραφία στο Instagram

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ