• Gossip

    Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, που τον βρήκε νεκρό

    Τζορτζ Μάικλ

    Fadi Fawaz και George Michael


    H είδηση του θανάτου του George Michael, ανήμερα Χριστουγέννων προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 53 ετών λόγω καρδιακού προβλήματος, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

    H πολυτάρχη ζωή του και τα σκάνδαλα ακόμη προκαλούν το κοινό. Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει είναι ο 43χρονος κομμωτής Fadi Fawaz,  ο σύντροφος του George Michael, που βρήκε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο twitter. «Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί… Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις» έγραψε σοκαρισμένος ο Fadi Fawaz.

    Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς ο κομμωτής από το Λονδίνο είχε σχέση με τον τραγουδιστή από το 2012, όταν ο τραγουδιστής χώρισε από τον Kenny Goss,  έναν Τεξανό επιχειρηματία έργων τέχνης.

    Ωστόσο, σύμφωνα όμως με την Sun και την Daily Μail, ο τραγουδιστής είχε επανασυνδεθεί με τον Kenny Goss δύο μόλις εβδομάδες πριν πεθάνει. Η επανασύνδεση των δύο, ξεκίνησε όταν ο Kenny, επικοινώνησε με τον τραγουδιστή μετά από χρόνια και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι.

    Οι δύο τους, ήρθαν ξανά κοντά, ενώ φίλοι τους υποστηρίζουν ότι σκέφτονταν να είναι και πάλι ζευγάρι αλλά τους πρόλαβε ο θάνατος του George Michael.

    Kenny Goss - Michael Jackson
    Kenny Goss – George Michael

    Σύμφωνα με τη Sun φίλος των δύο δήλωνε μερικές εβδομάδες νωρίτερα: «Ο George και ο Kenny, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια». Πρόσθεσε μάλιστα «Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον George, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Kenny είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα».

    Φίλοι τους πιστεύουν ότι η πολυαναμενόμενη μουσική επιστροφή του Μάικλ θα ήταν πιο πιθανή αν η σχέση του με τον Kenny είχε αποδώσει καρπούς.

    Οι δύο άντρες είχαν παθιασμένη σχέση επί 13 χρόνια από το 1996  και χώρισαν το 2009, κάτι που ο τραγουδιστής – ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους- δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει για δύο χρόνια. Το βράδυ των εγκαινίων της περιοδείας Symphonica το 2011, παραδέχτηκε “Στην πραγματικότητα ο Κένι και εγώ έχουμε χωρίσει εδώ και δυόμισι χρόνια”.
    Ο Goss, συνέχισε να υποστηρίζει τον Michael παρά ταύτα. Τον συνόδευσε σε ένα δικαστήριο το 2010 και πέταξαν μαζί το 2011 για την Αυστρία όπου ο George Michael νοσηλεύτηκε όταν προσβλήθηκε από πνευμονία.

    Ωστόσο, ο χωρισμός του φέρεται να στοίχισε στον τραγουδιστή ο οποίος στη συνέχεια βυθίστηκε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Οι θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής που “έφυγαν” το 2016: David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: George Michael: Τα σκάνδαλα και η πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο George Michael (video)



    ΣΧΟΛΙΑ