• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει η Ασημίνα Ουστάλλι: «Μου έκρυψαν το θάνατο της μητέρας μου» (video)

    • NewsRoom
    ασημινα-ουσταλλι

    Ασημίνα Ουστάλλι


    Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 3, στο οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει για τις μαγειρικές ικανότητές της, ενώ εντυπωσίασε και με την εμφάνισή της.

    Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, πέρα από το MasterChef και για τη ζωή της.

    Αναφερόμενη στην παιδική της ηλικία, η Ασημίνα προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την μητέρα της.

    «Έχω χάσει την μητέρα μου μικρή, δεν έχω μνήμες, δεν την θυμάμαι καθόλου! Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανής σημείο για να μην στενοχωριέται ο πατέρας μου.

    Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο.

    Μέχρι τα 16 μου νόμιζα ότι η μητριά μου είναι η πραγματική μου μητέρα. Μου είχαν κρύψει ότι έχει πεθάνει η μητέρα μου και όταν το έμαθα, θύμωσα και έφυγα από το σπίτι.

    Μου έλειψε η παρουσία των γονιών μου στα παιδικά μου χρόνια», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Ασημίνα Ουστάλλι.

    Ακόμη, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αναφέρθηκε στην αλβανική της καταγωγή και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στη δουλειά.

    «Έχω δεχτεί έντονο ρατσισμό στη δουλειά, λόγω της αλβανικής καταγωγής μου! Συνάδελφος μου, μου είπε ‘Άντε μέρη Αλβανίδα’! 16 χρόνων δούλευα delivery και πήγαινα με τα πόδια. Οι γονείς μας είναι πολύ περήφανοι για μένα και την αδελφή μου», δήλωσε η ίδια.

    Η Ασημίνα μίλησε και για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

    «Οι συνάδελφοί μου στο ξενοδοχείο δήλωσαν συμμέτοχη για μένα στο MasterChef», αποκάλυψε.

    «Στενοχωρήθηκα όταν με έκοψε λόγω της εμφάνισης ο κύριος Κοντιζάς και πείσμωσα», συμπλήρωσε.

    «Όνειρο μου είναι να τα καταφέρω με την άξια μου και να ανοίξω δικό μου εστιατόριο. Δεν έχω μαγειρέψει ποτέ σε άνδρα. Θέλω να βρω έναν σύντροφο, να κάνω οικογένεια και να έχουμε κοινά όνειρα», είπε η Ασημίνα Ουστάλλι.



    ΣΧΟΛΙΑ