Συγκίνηση προκάλεσε η αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor.
Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να πάρει την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Υποψήφιοι μαζί της ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Βρισιήδα Ανδριώτου.
Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η Ευρυδίκη είπε:
«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Το ένιωθα από χθες ότι θα φύγω. Το Survivor ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου, ίσως το πιο όμορφο. Νιώθω υπερήφανη που συνυπήρξαμε και περιμένω μετά το παιχνίδι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί αυτό που μοιραστήκαμε είναι μοναδικό.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ τον κόσμο για όσες φορές με στήριξε. Στενοχωριέμαι αυτή τη στιγμή για τη Βρισηίδα και για αυτά τα παιδιά που κλαίνε. Τους είχα πει, αν φύγω δεν θέλω να κλάψετε».
Σε κλάματα ξέσπασε η Βρισηίδα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πρέπει να συνεχίσει στο Survivor χωρίς εκείνη.
Η Ευρυδίκη αποχωρεί από το παιχνίδι:
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα:
«Θα χαρούν αν φύγω – Δεν πιστεύουν ότι θα αποχωρήσω»:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση – Συντετριμμένος ο Τάκης από την απώλεια του πατέρα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4% για το Brent, επέστρεψε στα επίπεδα προ του πολέμου
- Επιμένει ο Τραμπ: Κερδίζουμε με μεγάλη διαφορά, το Ιράν κάνει πολύ μεγάλες παραχωρήσεις
- Wendy’s: Πώς μια viral ανάρτηση οδήγησε σε άλμα έως 42% τη μετοχή
- Βρετανία: Στους 36,1 βαθμούς Kελσίου έφτασε το θερμόμετρο, νέο ρεκόρ θερμοκρασίας στη χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.