• LIFE&STYLE

    Συγκίνηση στο GNTM και μία αποχώρηση-έκπληξη (video)

    • NewsRoom

    Οι 10 φιναλίστ του GNTM 2


    Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τις υποψήφιες GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης, τόσο στη δοκιμασία επιβράβευσης όσο και στη δοκιμασία αποχώρησης.

    Οι δέκα φιναλίστ του GNTM 2 έμειναν άφωνες όταν είδαν μπροστά τους μετά από αρκετούς μήνες αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια κλήθηκαν να βγάλουν πορτραίτα με συναίσθημα και λάμψη, στα πλαίσια καμπάνιας μεγάλου brand ομορφιάς.

    Το ζητούμενο εδώ δεν ήταν να επιδείξουν επαγγελματισμό, αλλά αυτοσυγκράτηση, καθώς εκείνο που δεν γνώριζαν είναι πως παρτενέρ στη λήψη θα είχαν τις μαμάδες και τις αδελφές τους.

    Εκτός από τα δάκρυα συγκίνησης των κοριτσιών, συγκινήθηκαν και η Ζενεβιέβ με την Έλενα, οι οποίες βοηθούσαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση.

    Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα για την δοκιμασία αποχώρησης, κατά την οποία την εμφάνισή τους έκαναν η περσινή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, η Ελένη Ασημάκη και η Αναστασία Περράκη.

    Οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο ίδιο ρούχο με τα μοντέλα με στόχο να αναδείξουν την γυναικεία αλληλεγγύη.

    Την καλύτερη λήψη είχε η Μαρία, η οποία κέρδισε για ακόμα μία φορά το αβαντάζ της ημέρας, ενώ τις τρεις χειρότερες είχαν η Ελευθερία, η Άννα και η Κωνσταντίνα.

    Στο τέλος η Βίκυ Καγιά κρατούσε μόνο τη φωτογραφία της Άννας με αποτέλεσμα η Ελευθερία να αποχωρεί από το ριάλιτι για δεύτερη φορά.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ