• LIFE&STYLE

    Συγκίνηση και ανατριχίλα στα Grammy: Η Alicia Keys τραγουδάει για τον Κόμπι Μπράιαντ στο Staples Center

    • NewsRoom

    Φόρος τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ στην τελετή των βραβείων Grammy 2020


    Παγκόσμιο θρήνο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, που συνέπεσε με την διεξαγωγή των φετινών Grammy.

    Μουδιασμένη και συντετριμμένη εμφανίστηκε στην σκηνή των Grammy, η Alicia Keys, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση των βραβείων.

    Τραγική ειρωνία αποτέλεσε το γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι» του Κόμπι Μπράιαντ, το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, Staples Center. Εκεί όπου ο «θρύλος» του μπάσκετ έγραψε ιστορία.

    «Bρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Κόμπι Μπράιαντ, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Λέικερς, στον χώρο που έκτισε ο Κόμπι Μπράιαντ», ξεκίνησε το λόγο της η καλλιτέχνις, εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο χαμό του βετεράνου πρωταθλητη σε ηλικία μόλις 41 ετών.

    «Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ», ανακοίνωσε η Alicia Keys και ερμήνευσε μαζί με τους Boyz II Men το συγκινητικό «It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ