• LIFE&STYLE

    Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή: «Το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα» (video)

    Ελένη Μενεγάκη


    Συγκινημένη έκανε την εμφάνισή της στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά στα 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας να απέχει από την ερχόμενη σεζόν.

    Με ένα αφιερωματικό βίντεο για την ίδια και τα 15 χρόνια που πέρασε στον Alpha, το οποίο της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Δεν μπορώ να μιλήσω…».

    Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε στους πιστούς τηλεθεατές της, που την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια:

    «Το έργο αυτό που λέγεται ‘Ελένη’ το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος. Δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά».

    Και συνέχισε: «Σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Ευχαριστώ εκείνους που είχαν την υπομονή.

    Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά».

    Μιλώντας για το μέλλον της η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη «συμβουλή» από τους τηλεθεατές: «μου είπατε να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Αν κάτι μπορώ να σας πω είναι οτι δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω, αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά δεν έχει αξία».

    Μιλώντας για την καριέρα της στην τηλέοραση παραδέχθηκε ότι «κλείνει ένα κεφάλαιο τεράστιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα τόσο μακριά, ξεπέρασα και τα δικά μου όρια».

    Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες της λέγοντας ότι «εγώ δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πάντα ανθρώπους δίπλα μου για να μαθαίνω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους. Πόσα ευχαριστώ να πω».

    Κλείνοντας το μονόλογό της είπε με νόημα ότι «τα κανάλια έχουν βρει τρόπους να προχωρούν με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ