• LIFE&STYLE

    Σία Κοσιώνη: «Τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθίσουμε ξανά»

    Σία Κοσιώνη


    Μια νότα αισιοδοξίας μέσα στην κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, έρχεται να δώσει με νέα ανάρτησή της στο Instagram, η Σία Κοσιώνη.

    Στον κήπο της αγαπημένης ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ένας ελπιδοφόρος οιωνός που της έδωσε το έναυσμα να μεταφέρει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

    Η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία από τον κήπο της, όπου φύτρωσαν δυο κατακόκκινες τουλίπες, οι οποίες άνθισαν ξανά για τρίτη συνεχή χρονιά.

    «Πριν τρία περίπου χρόνια φέραμε από το Άμστερνταμ ένα σακουλάκι με βολβούς τουλίπας. Τους φυτέψαμε και λίγους μήνες μετά φύτρωσαν αυτά τα υπέροχα λουλούδια.

    Το χειμώνα εξαφανίζονται κάτω από το χώμα και την άνοιξη εμφανίζονται πάλι. Και ήρθαν αυτές τις ‘βαριές’ μέρες να ‘ξυπνήσουν’ για φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και να με γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία.

    Γιατί, ναι, τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθίσουμε ξανά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στέλνοντας το δικό της θετικό μήνυμα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

    View this post on Instagram

    Πριν τρία περίπου χρόνια φέραμε από το Άμστερνταμ ένα σακουλάκι με βολβούς τουλίπας. Τους φυτέψαμε και λίγους μήνες μετά φύτρωσαν αυτά τα υπέροχα λουλούδια. Το χειμώνα εξαφανίζονται κάτω από το χώμα και την άνοιξη εμφανίζονται πάλι. Και ήρθαν αυτές τις «βαριές» μέρες να «ξυπνήσουν» για φέτος, για τριτη συνεχόμενη χρονιά και να με γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Γιατί, ναι, τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθισουμε ξανά! #stayhome #staysafe #staystrong #togetherwerise

    A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on



    ΣΧΟΛΙΑ