• LIFE&STYLE

    Sexy μαγιό και surf δεν πάνε μαζί! Η όμορφη Margot Robbie το ‘νιωσε για τα καλά

    • NewsRoom
    margot robbie


    Δεν κατάφερε να δαμάσει τα κύματα η Margot Robbie… Η ξανθιά γαλανομάτα μπορεί να τα πηγαίνει άριστα ως ηθοποιός, στα θαλάσσια sports όμως φαίνεται ότι δυσκολεύεται λιγάκι. Καθώς έκανε surf με τον σύντροφο της Tom Ackerley στη Hawaii, η όμορφη Margot έφαγε μία “μεγαλοπρεπέστατη” τούμπα, την οποία απαθανάτισε καρέ-καρέ ο φωτογραφικός φακός.

    Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε για τα παιχνίδια στη θάλασσα ένα “πολλά υποσχόμενο” λευκό ολόσωμο μαγιό με κουμπιά στο ντεκολτέ. Ο φακός των paparazzi ήταν εκεί και την τσάκωσε σε ξέγνοιαστες στιγμές μέσα και έξω από τη θάλασσα.

    margot 8margot robbie 6margot ronbbie 89margot robbie 67

    margot robbie 2Φύλακας – άγγελος της Margot είναι o Tom Ackerley, με τον οποίο οι φήμες λένε ότι έχει παντρευτεί κρυφά. Μάταια πάντως οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να διακρίνουν κάποιο δαχτυλίδι στο χέρι της ηθοποιού. Σε συνέντευξη της στη Vogue, η Robbie είπε γεμάτη υπερηφάνεια ότι ο σύντροφος της είναι ο πιο ωραίος τύπος του Λονδίνου και ότι πριν τον γνωρίσει ήταν ο πιο περιζήτητος εργένης.

    margot 2margot 123margot 123

    Την μάθαμε στον «Λύκο της Wall Street», την απολαύσαμε πρόσφατα στο blockbuster remake του «Tarzan» και αναμένουμε σαν τρελοί να την δούμε ως Harley Quin στο “Suicide Squad”. Η Αυστραλή Margot Robbie είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood αυτή την στιγμή και δεν είναι λίγοι οι παραγωγοί που κάνουν ουρά για να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή της για ταινία.

    margot robbie

    Η ηθοποιός σε μικρότερη ηλικία δεν ήταν όμορφη ενώ, όπως αποκάλυψε και η ίδια, φορούσε σιδεράκια και γυαλιά. Σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως είπε ένα μικρό ψεματάκι για να αποκτήσει τα γυαλιά της, καθώς δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όρασή της, απλά ήθελε να μοιάζει στον αγαπημένο της ήρωα, Harry Potter.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/astrapsan-ta-flas-gia-apokaliptiko-striptease-apo-ti-likena-tis-wall-street-margot-robbie-pics/59568



    ΣΧΟΛΙΑ