array(0) {
}
        
    
Menu
-0.64%
Τζίρος: 361.47 εκατ.

Novo Nordisk: Μειώνει στο μισό τις τιμές σε Wegovy και Ozempic

Life & Style

Sex and the City: Η Κιμ Κατράλ προκαλεί- «Δέχθηκα εκφοβισμό επειδή αρνήθηκα να συμμετέχω στη νέα ταινία»

Sex and the City
Comments

Τραβάει το σχοινί η μία εκ των πρωταγωνιστριών της αγαπημένης σειράς, ρίχνοντας ευθείες βολές προς τις συμπρωταγωνίστριές της για τον τρόπο που επέλεξαν να τοποθετηθούν σχετικά με την άρνησή της να συμμετέχει στη νέα ταινία του «Sex and the City» που σχεδιαζόταν και ακυρώθηκε, εξαιτίας αυτής της απόφασης.

Για ακόμα μια φορά, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κιμ Κατράλ, ρίχνει λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας έμμεσα τις συμπρωταγωνίστριές της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Observer Magazine», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχθηκε «εκφοβισμό», προκειμένου να αλλάξει την απόφαση της και να δεχθεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη δημοφιλή σειρά, προκειμένου η νέα ταινία να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Κατράλ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τα όσα αποκόμισε από τη σειρά, που διήρκεσε έξι σεζόν και τις δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες, υποδυόμενη την Σαμάνθα Τζόουνς. Τόνισε, ωστόσο, ότι αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση, όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στον ρόλο, για να γυριστεί η τρίτη συνέχεια της ταινίας.

«Για μένα ο ρόλος της Σαμάνθα Τζόουνς τελείωσε, γιατί αγαπούσα πραγματικά το Sex and the City», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ήταν μια ευλογία για μένα με πολλούς τρόπους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία είχα βαρεθεί».

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει αυστηρά, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους υπόλοιπους συντελεστές αυτή της η απόφαση. «Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικατέστησαν με μία άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάμε το χρόνο μας. ΌΧΙ σημαίνει ΟΧΙ», ξεκαθάρισε.

«Δεν θέλω να περνάω ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ πώς θα ξοδεύω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι η ζωή μου», επισήμανε.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που δεν ήθελε να παίξει με τον Μπραντ Πιτ (video)
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου στο after party των BAFTA με Ίθαν Χοκ και Τεγιάνα Τέιλορ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο προβληματισμός του όταν είδε το Κύπελλο του Παναθηναϊκού από κοντά
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το πολυτελές καταφύγιο του θρύλου του τένις στη Μαρμπέγια (βίντεο)
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μετέτρεψε το μητρικό γάλα σε κόσμημα
Στο Κάιρο οικογενειακώς ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Πόζαρε μέσα σε σάουνα
Joseph Samaan: Πώς ο «Mr Tanweer» μετέτρεψε τα media και το θέαμα σε glam παγκόσμια σκηνή
Open: Το νέο σχέδιο Ιβάν Σαββίδη – Παπαμιμίκου – Νέα μετοχική «καθαρότητα» χωρίς Κοκλώνη, σύμπραξη με Mega
Τι τρέχει με τον Λιάγκα, η «πόρτα» του Ακύλα στον Χιώτη, η «17Ν» του Αλαφούζου, το νέο στρατηγείο του Κυριακού και γιατί κόβονται τα σήριαλ