• LIFE&STYLE

    Sex and the City: Η Κιμ Κατράλ προκαλεί- «Δέχθηκα εκφοβισμό επειδή αρνήθηκα να συμμετέχω στη νέα ταινία»

    Sex and the City


    Τραβάει το σχοινί η μία εκ των πρωταγωνιστριών της αγαπημένης σειράς, ρίχνοντας ευθείες βολές προς τις συμπρωταγωνίστριές της για τον τρόπο που επέλεξαν να τοποθετηθούν σχετικά με την άρνησή της να συμμετέχει στη νέα ταινία του «Sex and the City» που σχεδιαζόταν και ακυρώθηκε, εξαιτίας αυτής της απόφασης.

    Για ακόμα μια φορά, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κιμ Κατράλ, ρίχνει λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας έμμεσα τις συμπρωταγωνίστριές της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Observer Magazine», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχθηκε «εκφοβισμό», προκειμένου να αλλάξει την απόφαση της και να δεχθεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη δημοφιλή σειρά, προκειμένου η νέα ταινία να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Κατράλ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τα όσα αποκόμισε από τη σειρά, που διήρκεσε έξι σεζόν και τις δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες, υποδυόμενη την Σαμάνθα Τζόουνς. Τόνισε, ωστόσο, ότι αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση, όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στον ρόλο, για να γυριστεί η τρίτη συνέχεια της ταινίας.

    «Για μένα ο ρόλος της Σαμάνθα Τζόουνς τελείωσε, γιατί αγαπούσα πραγματικά το Sex and the City», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ήταν μια ευλογία για μένα με πολλούς τρόπους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία είχα βαρεθεί».

    Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει αυστηρά, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους υπόλοιπους συντελεστές αυτή της η απόφαση. «Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικατέστησαν με μία άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάμε το χρόνο μας. ΌΧΙ σημαίνει ΟΧΙ», ξεκαθάρισε.

    «Δεν θέλω να περνάω ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ πώς θα ξοδεύω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι η ζωή μου», επισήμανε.



    ΣΧΟΛΙΑ