• LIFE&STYLE

    Σε ποιον δίνει η βασίλισσα Ελισάβετ £17,000 και γιατί;

    • NewsRoom
    Queen Elizabeth

    Η Βασίλισσα Ελισάβετ


    Μήπως το όνειρο σας ήταν πάντα να εργαστείτε στο παλάτι του Buckingham κοντά στην βασίλισσα Ελισάβετ; Μάλλον τώρα το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς η βασίλισσα έβαλε αγγελία στην οποία ζητάει λαντζιέρη με μηνιαίο μισθό £17,000.

    Κι όμως το εξωφρενικό αυτό ποσό διατίθεται να πληρώσει η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας σε οποίον αναλάβει το πλύσιμο των οικιακών συσκευών όλου του παλατιού. Στα προνόμια του εργαζομένου μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και άδεια 33 ημερών όπως και ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πλάνο.

    Queen Elisabet

    Ο τέλειος υποψήφιος θα βοηθάει θα είναι υπεύθυνος για την τέλεια καθαριότητα της κουζίνας ενώ θα βοηθάει και στην προετοιμασία των γευμάτων της βασιλικής οικογένειας.

    Η αγγελία δημοσιεύτηκε, στην ιστοσελίδα του παλατιού, “Royal household site”, ενώ δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, καθώς σημασία έχει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο υποψήφιος και αν κατά πόσο θα μπορέσει να προσφέρει μια αξιοσημείωτη υπηρεσία σε ένα, όχι τόσο συνηθισμένο, περιβάλλον.

    Ακόμη στις αρμοδιότητες του κατάλληλου υποψηφίου συμπεριλαμβάνονται και τα ταξίδια της βασίλισσας στα οποία πρέπει να την συνοδεύει.

    Η αγγελία αφορά μια από τις νέες έξι θέσεις που αναζητάει η βασίλισσα, συμπεριλαμβανομένης της θέσης για το “στρώσιμο” των κρεβατιών, η οποία αμείβεται με το αστρονομικό ποσό των £18,000, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον της βασίλισσας για την υγιεινή και εντατική καθαριότητα του παλατιού.

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/taylor-swift-stin-korifi-ton-celebrities-170-ekat-dolaria-video/60510

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/25chroni-vraziliana-freestyler-pezi-mpala-ta-takounia-tis-ke-treleni-diadiktio-foto-video/60516



    ΣΧΟΛΙΑ