Μετά το τέλος του «Τατουάζ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος».
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τα χέρια και θα παίξει σε 20 επεισόδια της σειράς Αν ήμουν πλούσιος.
Ξεκινούν σε λίγο τα γυρίσματα και θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε από τον Γενάρη και μετά. Σχετικά με το Εζέλ, δεν έχουμε οριστικές αποφάσεις για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η σειρά», ειπώθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».
Προς το παρόν, λοιπόν, ο Ντάνος θα παίξει για ένα μήνα στο «Αν ήμουν πλούσιος» και, αν η τηλεθέαση πάει καλά, δεν αποκλείεται να παραμείνει στη σειρά για περισσότερα επεισόδια.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ENvtl-C5gEQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν στον Ινδικό Ωκεανό τάνκερ που είχε διαφύγει από τον αποκλεισμό στην Καραϊβική
- Ξεκινά το 9ο ναυτιλιακό συνέδριο της Capital Link στη Λεμεσό
- Velos Shipping (Πασχάλης Διαμαντίδης): Πρόσθεσε το 16ο πλοίο στον στόλο της
- Ζαχαράκη: Στόχος μας ένα πιο δίκαιο σύστημα, όπου η μάθηση θα αποτιμάται ως διαδρομή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.