Μετά το τέλος του «Τατουάζ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος».
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τα χέρια και θα παίξει σε 20 επεισόδια της σειράς Αν ήμουν πλούσιος.
Ξεκινούν σε λίγο τα γυρίσματα και θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε από τον Γενάρη και μετά. Σχετικά με το Εζέλ, δεν έχουμε οριστικές αποφάσεις για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η σειρά», ειπώθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».
Προς το παρόν, λοιπόν, ο Ντάνος θα παίξει για ένα μήνα στο «Αν ήμουν πλούσιος» και, αν η τηλεθέαση πάει καλά, δεν αποκλείεται να παραμείνει στη σειρά για περισσότερα επεισόδια.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ENvtl-C5gEQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NBG Securities για Motor Oil: Άλμα τιμής στόχου στα €51 και μέρισμα ρεκόρ
- Optima Bank για ΑΔΜΗΕ: Σύσταση Αγορά και τιμή στόχος έως €5,30
- Χρηματιστήριο: Πάρτι με την αγορά σε υψηλό 17 ετών, όλα τα βλέμματα στην Aegean με +4,4%, στα 54 η Τιτάν, μειώνεται το short στην Bally’s
- Αντόνιο Κόστα: Η ΕΕ έτοιμη να συμβάλει στο τέλος του πολέμου ΗΠΑ-Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.