• LIFE&STYLE

    Σε δυναμικές και σέξι αμαζόνες της ασφάλτου μεταμορφώνονται τα κορίτσια του GNTM (video)

    • Νίκη Καξερή


    Πλούσιο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο GNTM. Τα τρία κορίτσια που επέστρεψαν στο διαγωνισμό ήταν η Έλντα Λάσκα, η Άννα Τσακουρίδου και η Αγάπη Olagbegi, ωστόσο η τελευταία αποχώρησε άμεσα, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στη δοκιμασία αποχώρησης. Ακόμα μία αιφνίδια έξοδος ήταν εκείνη της Ξανθούλας Τζερεφού λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε με την υγεία της.

    Η Έλντα και η Άννα επέστρεψαν δυναμικά, καθώς η Βίκυ Καγιά και οι υπόλοιποι κριτές έκριναν ότι εκείνες ήταν που είχαν τις καλύτερες λήψεις με την Έλντα να λαμβάνει την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας.

    Σήμερα, Τρίτη, μία ακόμα μέρα ξημερώνει στο σπίτι του GNTM και οι top 9 υποψήφιες για τον τίτλο του διαγωνισμού, καλούνται να αναπαραστήσουν ορισμένα επαγγέλματα, στην πιο fashion εκδοχή τους, χρησιμοποιώντας σαν αξεσουάρ και set up το σπίτι και τα διάφορα αντικείμενα, που θα βρουν σε αυτό. Φωτογράφος, γι’ αυτή τη δοκιμασία, θα είναι όποια συμπαίκτρια επιλέξει η καθεμιά τους.

    τσακουριδου
    Άννα Τσακουρίδου

    Στη φωτογράφιση αποχώρησης τα κορίτσια θα πρέπει να αποδείξουν ότι η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι και γυναικεία υπόθεση, αφού θα βρεθούν ως συνοδηγοί, πλάι στον Κώστα Στεφανή, μέσα σε ένα Mustang, που θα ανεβάσει επικίνδυνα στροφές.

    στεφανης
    Κώστας Στεφανής

    Τα μοντέλα θα ποζάρουν μετά από αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη βόλτα, ως δυναμικές και σέξι αμαζόνες της ασφάλτου, στον φακό του Μάριου Γκαβογιάννη.

    γκαβογιαννης
    Μάριος Γκαβογιάννης

    Ποια δεν αντέχει τα γκάζια και θα τραβήξει μια και καλή χειρόφρενο στην πορεία της στο GNTM;

    Δείτε το trailer: 

    παινεση
    Μαριάννα Παινέση
    τσακουριδου
    Άννα Τσακουρίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:AthensCon 2018: Ένα μαγικό διήμερο με μοναδικούς καλεσμένους, κόμικς και φαντασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ξεσάλωσε το twitter – Η επιστροφή των κοριτσιών, η αποχώρηση της Ξανθούλας και τα μοντέλα-κούκλες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σαρώνει» το Shopping Star (video)



    ΣΧΟΛΙΑ