• LIFE&STYLE

    Σας “πνίγει” το βαρύ πρόγραμμα; 10 απίθανα online κόλπα κάνουν θαύματα και σας σώζουν πολύτιμο χρόνο στη δουλειά

    • NewsRoom


    Πόσες – μα πόσες- φορές έχουμε πει και νιώσει ότι οι 24 ώρες της μέρας δεν φθάνουν ούτε για τα πιο απαραίτητα. Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί φεύγοντας από το γραφείο να είχε η μέρα 36 ή και περισσότερες ώρες για να τα προλάβουμε όλα! Καθώς λοιπόν ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, μπορούμε να εξοικονομήσουμε από λίγα λεπτά έως ολόκληρες ώρες χάρη στις απίστευτες δυνατότητες που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία και ορισμένες -σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό- online εφαρμογές.

    Σας παρουσιάζουμε δέκα από τα καλύτερα οnline εργαλεία που κάνουν θαύματα και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα.

    ATEXT –  30 λεπτά

    atext

    Το ATEXT σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συντομεύσεις στο πληκτρολόγιό σας, οι οποίες αυτόματα επεκτείνονται σε φράσεις ή κείμενο. Όταν λοιπόν αρχίσετε να πληκτρολογείτε μία συντόμευση το ATEXT, θα το αντικαταστήσει με το πλήρες κείμενο και δε θα χρειαστεί να το πληκτρολογήσετε ολόκληρο.

    CALENDLY – 1 ώρα

    calendly-scheduling

    Με το Calendly μπορείτε απλά να δημιουργήσετε το είδος της συνάντησης, τη διάρκεια και τη διαθεσιμότητά σας. Στη συνέχεια στέλνετε ένα Link στο άλλο άτομο που ενδιαφέρεται για τη συνάντηση ο οποίος με τη σειρά του θα επιλέξει πότε μπορεί να βρεθείτε.

    VOICEBASE – 1 ώρα

    voicebase

    Το Voicebase μπορεί να σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο, ειδικά όταν θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο τμήμα μίας καταγεγραμμένης συζήτησης, χρησιμοποιώντας μόνο κάποιες λέξεις κλειδιά.

    ALFRED – 30 λεπτά

    alfred

    Το Alfred είναι η συντόμευση για όλα! Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε οποιαδήποτε ενέργεια στον υπολογιστή σας με τα πλήκτρα συντόμευσης που διαθέτει. Επίσης το Alfred θυμάται τις αναζητήσεις σας και τις ιεραρχεί με βάση ποιες ήταν οι πιο συχνές.

    JOIN.ME –  1 ώρα

    join.me

    Όταν θα είστε on call σε κάποια δουλειά και πρέπει να δώσετε οδηγίες για κάτι σε κάποιον άλλον, απλά χρησιμοποιείστε το Join.Me. Στέλνοντας το link και ένα screeshot μπορείτε πολύ γρήγορα να δείξετε σε κάποιον τι θέλετε να κάνει!

    DRAGON DICTATE – 2 ώρες

    dragon

    Με το Dragon Dictate μπορείτε να “γράψετε” κείμενα, όπως αναρτήσεις σε blog, email αλλά και την καθημερινή λίστα με το τι έχετε να κάνετε, απλά μιλώντας.

    OUTREAD/SPREED/SPRITZ –  30 λεπτά

    outread

    Είναι πολύ δύσκολο να διαβάσεις όταν είσαι απασχολημένος ή όταν κάποιος σε αποσπά. Αυτές οι εφαρμογές σε βοηθάνε να διαβάσεις κάτι χωρίς περισπασμούς χρησιμοποιώντας δύο τρόπους για γρήγορο διάβασμα.

    FIVERR – 1-3 ώρες

    fiverr

    Εάν κάτι σας παίρνει χρόνο για το κάνετε μπορείτε να το αναθέσετε σε κάποιον άλλον μέσα από το Fiverr, πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ.

    LASTPASS –  1 ώρα

    lastpass

    Είναι η ιδανική εφαρμογή για να μην ξεχνάτε ποτέ τους κωδικούς σας. Το Lastpass μπορεί πολύ εύκολα να διαχειριστεί όλους τους κωδικούς σας.

    BUFFER –  1, 5 ώρα

    buffer

    Το Buffer είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο μπορείς να βρίσκεις και να μοιράζεσαι περιεχόμενο. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείστε φθηνά εισιτήρια μέσω της Google Flights!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Hoax τέλος! Πως η Google παγιδεύει τους απατεώνες του internet

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ