• LIFE&STYLE

    «Σάρωσε» η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar – Ποιος ο νικητής της βραδιάς (video)

    • NewsRoom


    Με ένα φαντασμαγορικό σόου επέστρεψε για έκτη συνεχή χρονιά το αγαπημένο Your Face Sounds Familiar.

    Πιο λαμπερή από ποτέ, η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε το ανανεωμένο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, που «σάρωσε» σε τηλεθέαση, φτάνοντας έως και το 36,6%, με μέσο όρο 28,4% στο δυναμικό κοινό και 29,2% στο σύνολο.

    Στο πρώτο live, οι 10 ταλαντούχοι καλλιτέχνες μεταμορφώθηκαν με επιτυχία σε Έλληνες και διεθνείς σταρ, ενώ οι δύο συμμετέχοντες που ξεχώρισαν ήταν η Ευρυδίκη και η Τάνια Μπρεάζου.

    Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, οι κριτές του YFSF, Γιώργος Μαζωνάκης, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Σταρόβας και η νέα προσθήκη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου βαθμολόγησαν, σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια τους παίκτες.

    Αν και η Ευρυδίκη, που μεταμφιέστηκε σε Cyndi Lauper και ερμήνευσε το «True Colors», ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, νικήτρια αναδείχθηκε στο τέλος η «Αριάνα Γκράντε» Τάνια Μπρεάζου, καθώς με την βαθμολογία του κοινού κατάφερε να «κλέψει» την πρωτιά ερμηνεύοντας το «7 Rings».

    Την Τάνια Μπρεάζου γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor, το 2016, όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Φέτος, εκτός από την σκηνή του Your Face Sounds Familiar, η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ