• LIFE&STYLE

    Σάρον Στόουν κατά Τραμπ: «Μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο!» Η συγκλονιστική περιπέτεια υγείας και η δραματική έκκληση

    • NewsRoom

    Σάρον Στόουν


    Συγκλονίζει η εμπειρία που βιώνει η οικογένεια της διάσημης ηθοποιού, Σάρον Στόουν με τον κορονοϊό, την οποία μοιράστηκε η ίδια μέσω ανάρτησης ενός βίντεο στα social media.

    Η Σάρον Στόουν εξομολογήθηκε μέσα από το βίντεο ότι έχασε από τον επικίνδυνο ιό τη γιαγιά της και τη νονά της, ενώ η αδελφή της, η οποία πάσχει από ερυθηματώδη λύκο, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και παλεύει για τη ζωή της σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μαζί με τον σύζυγό της.

    Μέσα από τα social media απευθύνει δραματική έκκληση προς τον κόσμο να ψηφίσει σωστά στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, καθώς ως υπαίτιο για την ανεξέλεγκτη εξάπλωση της ασθένειας στις ΗΠΑ κατονομάζει τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει φονιά και καλεί τους Αμερικανούς να μην τον ψηφίσουν ξανά.

    Η Στόουν, η οποία συμμετείχε σε εκδήλωση για την προσπάθεια εξεύρεσης εμβολίου κατά του κορονοϊού, αναφέρει φανερά καταβεβλημένη:

    «Λένε πως ο κίνδυνος είναι μικρός και πως μπορεί να μην πεθάνετε και πως όλα θα είναι καλά, αλλά σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από την Covid και η νονά μου πέθανε από την Covid… Η αδερφή μου και ο άνδρας της παλεύουν για τη ζωή τους και η αδερφή μου δεν είναι καλά».

    Περιγράφοντας τη συγκλονιστική κατάσταση που επικρατεί στην Μοντάνα, όπου ζουν η αδελφή και ο σύζυγός της, η Χολιγουντιανή σταρ τονίζει ότι προσπαθεί η ίδια να μην μετακινείται και να παραμένει στο σπίτι της.

    Όπως αναφέρει, όταν οι δικοί της άνθρωποι διαγνώστηκαν με τον ιό, δεν υπήρχε κανείς για να τους βοηθήσει στο σπίτι.

    «Δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει όσο έμεναν σπίτι μόνοι γιατί καμιά νοσοκόμα δεν μπορούσε να τους επισκεφτεί, γιατί δεν μπορούσαν (εκείνες) να εξεταστούν», λέει χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν, θίγοντας το θέμα σχετικά με τα λιγοστά τεστ, τα οποία ήταν στις αρχές διαθέσιμα.

    Κλείνοντας, η Σάρον Στόουν εκτιμά πως ο μόνος τρόπος να αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση είναι η ψήφος στις εκλογές.

    «Ο κόσμος πεθαίνει και παλεύει για τη ζωή του γιατί δεν υπάρχει τίποτα παρά ψέματα και επειδή οι υπεύθυνοι στην Πολιτεία, στο υπουργείο Υγείας είναι τόσο συγκλονισμένοι που δεν απαντούν στις κλήσεις.

    Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το μόνο που θα το αλλάξει αυτό είναι να ψηφίσετε. Και αν ψηφίσετε για τον Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Και ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι πως με γυναίκες στην εξουσία θα παλέψουμε για τις οικογένειές μας. Θα πολεμήσουμε ώστε να ζήσουν οι άνθρωποι και θα πολεμήσουμε ώστε να εξεταστούν.

    Οι μόνες χώρες που πηγαίνουν καλά με την Covid είναι εκείνες που έχουν γυναίκες στην ηγεσία. Παρακαλώ ψηφίστε και σας παρακαλώ ό, τι και να κάνετε μην ψηφίσετε για έναν φονιά. Ευχαριστώ», αναφέρει η Στόουν, στέκοντας στο πλευρό των Δημοκρατικών.

    Δείτε το viral βίντεο που μετρά 1,5 εκατομμύρια προβολές:



    ΣΧΟΛΙΑ