• LIFE&STYLE

    Σάλος στο Παλάτι: Viral video με τον ανηψιό της Μέγκαν Μαρκλ να συλλαμβάνεται γυμνός

    • NewsRoom

    Μέγκαν Μαρκλ και Τόμας Ντούλι


    Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Τόμας Ντούλι, ανηψιό της Μέγκαν Μαρκλ να βρίσκεται γυμνός σε δρόμο του Χόλιγουντ και να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

    Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως ο 28χρονος περιφερόταν στους δρόμους «υπό την επήρεια ναρκωτικών» και με μόλις μία μικρή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ανηψιός της Δούκισσας του Σάσεξ, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με την συμπεριφορά του, είναι γυμνός και ουρλιάζει, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον βάλουν στο πίσω μέρος του περιπολικού.

    Το οπτικό υλικό τραβήχτηκε από τουρίστα, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι μαγνητοσκοπεί τη σύλληψη ενός συγγενή μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    Τέσσερις αστυνομικοί φαίνεται να σπρώχνουν τον Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό, ενώ εκείνος ουρλιάζει και φωνάζει απρεπείς λέξεις.

    Η μικρή πετσέτα που φορούσε του έπεσε και ύστερα έμεινε γυμνός στον δρόμο.

    «Είναι τελείως γυμνός», ακούγεται να λέει ο τουρίστας που τραβάει το βίντεο.

    Δείτε το βίντεο που έφτασε στα χέρια του TMZ:

    Ο 28χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

    Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι είχαν αρχικά πλησιάσει τον Τόμας και εκείνος προσπάθησε να φύγει, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

    Η αντίσταση κατά των Αρχών είναι πλημμέλημα, ωστόσο σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο άνδρας τραυμάτισε στο γόνατο έναν αστυνομικό, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα.

    Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η συμπεριφορά του Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό χειροτέρεψε.

    Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων.

    Ο Τόμας Ντούλι είναι ανηψιός της Μέγκαν Μαρκλ από τον ετεροθαλή αδελφό της, Τόμας Μαρκλ και μάλιστα, όταν η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν νεότερη, είχε αρκετά καλή σχέση μαζί του και πολλές φορές έκανε και την μπέιμπι – σίτερ του.

    Η Μέγκαν Μαρκλ με τα ανήψια της



    ΣΧΟΛΙΑ