• LIFE&STYLE

    Σάλος με τον Μ. Σαλβίνι να διασκεδάζει ημίγυμνος παρέα με καλλίγραμμες καλλονές

    • NewsRoom

    Ο Ματέο Σαλβίνι συμμετέχει σε πάρτι στην παραλία.


    Φορώντας μόνο το μαγιό του και σε ρόλο guest star dj, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι εθεάθη σε φεστιβάλ να λικνίζεται, παρέα με καλλίγραμμες γυναίκες με μπικίνι να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής.

    Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε ο γιος του Σαλβίνι, όταν εμφανίστηκε να «βολτάρει» στη θάλασσα με τζετ σκι της αστυνομίας, ο αντιπρόεδρος δίνει τώρα νέα αφορμή για πυρά εναντίον του, δείχνοντας να διασκεδάζει ασύστολα, παίζοντας μουσική, με το κοινό να τον αποθεώνει στην παραλία Παπεετέ της πόλης Μαριτίμα κοντά στη Ραβένα, όπως φαίνεται και από βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.

    Λίγες μέρες μετά το σάλο που προκάλεσε ο γιος του βολτάροντας με jet ski της αστυνομίας, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς, ξενοφοβικής Λέγκα.

    Σάλος με τον Ματέο Σαλβίνι να παρτάρει με καλλίγραμμες καλλονές σε παραλία

    Μάλιστα, σε κάποια φάση, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς, ξενοφοβικής Λέγκα, άρχισε να τραγουδά, παρέα με τους συμμετέχοντες στο πάρτι, τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας.

    Το θέαμα του Σαλβίνι να έχει αφήσει πίσω του το κοστούμι της ιταλικής Βουλής και να παριστάνει τον DJ, αγκαλιά με τις κοπέλες με τα μπικίνι έγινε κεντρικό θέμα σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ήταν φυσικό. Ορισμένοι, μάλιστα, από τους χρήστες που συμμετείχαν στον σχολιασμό, επεσήμαναν ότι «ναι μεν είναι υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά εκπροσωπεί το λαό» και είναι καλύτερο να εμφανίζονται κοντά του, παρά περιστοιχισμένος από σωματοφύλακες. Άλλοι, ωστόσο, υποστήριξαν πως το συγκεκριμένο θέαμα ήταν τραγικοκωμικό.

    Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης εμφανίζεται σε ρόλο dj, καθώς είναι κάτι ου έχει ξανακάνει και μάλιστα στην ίδια παραλία, τρία χρόνια πριν και σχεδόν δύο χρόνια προτού αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης.

    Στο παρακάτω βίντεο απεικονίζεται ο Ματέο Σαλβίνι, την πρώτη φορά που έκανε τον dj σε αντίστοιχο πάρτι:



    ΣΧΟΛΙΑ