• LIFE&STYLE

    Ρώσικη εισβολή στο Game of Thrones!

    • NewsRoom


    Αν και οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» κατάφεραν να κρατήσουν σε άκρα μυστικότητα τα γυρίσματα της έκτης σεζόν, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα μιας νέας, ταλαντούχας και ιδιαίτερα όμορφης ηθοποιού.

    Πιο συγκεκριμένα, η ισραηλινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Ynet» δημοσίευσε πως η Ania Bukstein αναμένεται να εμφανιστεί στον πολυαναμενόμενο έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, ποιο ρόλο θα ενσαρκώσει, αναμένεται να μην έχει μεγάλη έκταση, και θα σχετίζεται με τα επεισόδια του Essos, όπου δρα η Νταϊνέρυς Ταργκάρυεν.

    l-actrice-ania-buksteinΌσον αφορά την ταυτότητα της πανέμορφης ηθοποιού, η Ania Bukstein είναι Ρωσίδα και έχει δουλέψει στον ισραηλινό κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στις σειρές «The Arbitrator» και «The Secrets». Η όμορφη Ρωσίδα, εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στο Ισραήλ.

    AniaBukstein2

    Όσον αφορά την έκτη σεζόν της σειράς, στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, προβάλλεται ο Bran Stark, μεγαλύτερος σε ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προτελευταίος γιος του Νεντ Σταρκ αναμένεται φέτος να έχει κομβικό ρόλο, μετά την ηχηρή απουσία του την περασμένη σεζόν.

    KCSmyOt

    Τo «Game of Thrones» θα επιστρέψει τον ερχόμενο Απρίλιο, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.



    ΣΧΟΛΙΑ